Anca Ţurcaşiu, mărturii despre viaţa după divorţ: "E ca un travaliu de doliu"

Ultima actualizare:

Anca Ţurcaşiu a trecut printr-un divorţ greu, în 2020: după 22 de ani de căsnicie, ea şi medicul Cristian Georgescu s-au depărţit. Cântăreaţa a recunoscut însă că, deşi un moment de acest gen este un şoc puternic, divorţul a făcut-o să îşi dea seama că e o fire puternică şi că există viaţă după o despărţire.

anca turcasiu cristian georgescu jpg

Anca Ţurcaşiu a luat viaţa de la capăt la 50 de ani, când ea şi Cristian Georgescu au divorţat după 22 de ani de căsnicie. Artista a povestit, într-un interviu pentru impact.ro, că orice schimbare majoră e grea, dar divorţul a făcut-o să realizeze că e o persoană foarte puternică.

Nimeni nu crede acest lucru (n.r. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a declarat Anca Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşiu foto: Instagram
Anca Ţurcaşiu foto: Instagram

Vedeta a mai explicat că perioada de după divorţ e ca un doliu şi că e foarte complicat să te pui pe picioare după o despărţire. Din punctul de vedere al Ancăi, singurul lucru care vindecă rănile este trecerea timpului.  

“Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”, a completat Anca Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşu: "Multe lucruri s-au schimbat în bine"

Anca Ţurcaşiu mai recunoaşte că tot ceea ce i s-a întâmplat în viaţă, nu neapărat divorţul, a ajutat-o să devină o versiune a sa mai bună

„Tot ce s-a schimbat în viața mea a fost pentru a avea o variantă mai bună a mea astăzi. Nu neapărat divorțul, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele. Pot să spun că astăzi mă simt ca și cum am ajuns la cea mai bună versiune a mea de până acum, din toate punctele de vedere. Multe lucruri s-au schimbat în bine”, a mai declarat Anca Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşiu, secretul corpului perfect, la 51 de ani

La 51 de ani, Anca Ţurcaşiu arată perfect. Nici nu îi dai vârsta, iar asta pentru că îndrăgita solistă are mare atenţie la tot ce face. Ea merge mereu la sală şi se antrenează, iar de la 20 de ani, are un regim vegan. În plus, are grijă să doarmă suficient. Anca recunoaşte însă că ţine şi de genă, dar şi că a avut mereu aceste obiceiuri.

“Am grijă de corpul, mintea și sufletul meu. Noi de când ne trezim până când ne culcăm, la modul general, ne batem joc de inima asta care muncește acolo de atâtea zile. Am grijă ce mănânc, am grijă cât dorm și nu de acum, din totdeauna.

Am grijă de mișcarea pe care o fac, mă antrenez. Acum am făcut o pauză de șase luni din cauza accidentului de la picior, dar am reluat ușor antrenamentele. Indiferent de durerile pe care le am, nu contează, mă ridic și merg în sala de sport. Este și o chestiune de genetică, vorbim și de genă, sunt convinsă. Nu ai cum să te împotrivești genei tale, atât în sens rău, cât și în sens bun”, a mai spus Anca Ţurcaşiu.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net