Anca Țurcașiu a ajuns în cârje în urma unui accident casnic: "Sunt o fire împiedicată”

image
Anca Țurcașiu, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruțăfoto: PRO TV

Clipe dificile pentru Anca Țurcașiu! Cântăreața a ajuns să umble în cârje pe la emisiuni, dar și pe la spectacole de teatru, după ce a fost victima unui accident domestic. Anca a căzut pe gresie și și-a fracturat rotula!

Cântăreața Anca Țurcașiu (51 de ani) a îngrijorat pe toată lumea când a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, în cârje. Anca a povestit ce s-a întâmplat! „Am cazut pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine! La mare am căzut, într-o seară. Eu sunt o fire foarte împiedicată. Cred că am atras asta pentru că toată vara m-am gândit să nu cad și să nu îmi rup picioarele pe gresia aceea foarte lucioasă. Și s-a întâmplat. Așa că ai grijă ce îți dorești și ce transmiți în Univers”, a povestit Anca, la Pro TV.

image
Anca Țurcașiu, accident domestic

"Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe"

Acum, solista este nevoită să poarte orteză în următoarea perioadă. „Dar de a doua zi, mi-am ținut toate spectacolele, cu orteza, cu o canapea instalată frumos pe scenă. Iar la teatru am adaptat personajul și am făcut-o șchioapă pe Dolores, personajul pe care îl interpretez. Am zis asta e, s-a întâmplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferința e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă”, a mai spus artista.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Iohannis Summit NATO FOTO Presidency
Cataracta Shutterstock 3 png
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu