4 vedete care au renunțat la carne. Ce motive au avut și cum se simt acum

Ultima actualizare:

Mai multe vedete autohtone au renunțat la carne, iar unele dintre ele chiar și la produsele lactate. Este vorba despre Anca Țurcașiu, Irina Loghin, Ioana Ginghină și Paula Seling.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu: "N-am fost o carnivoră de fel"

Anca Țurcașiu ( 51 ani) a renunțat la carne în anii '90. De atunci sunt aproape 30 de ani. Cântăreața spune că acest stil alimentar a devenit pentru ea un mod de viață. "N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea", a spus recent, Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Ea declară că nu s-a omorât niciodată după produsele din carne, pentru că nu îi plăceau, pur și simplu. „Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil", a mai continuat artista.

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină

Ioana Ginghină "s-a molipsit" de la fiica ei

Actrița Ioana Ginghină (44 ani) a renunțat la carne de mai bine cinci ani. Vedeta este de părere că regimul bazat pe proteină vegetală este mult mai benefic pentru organism. Ruxandra, fiica actriței și a lui Alexandru Papadopol, în vârstă de 14 ani, a adoptat prima stilul vegetarian, iar mama sa a urmat-o, la scurt timp. „Eu găteam mai mult pentru Ruxandra. Am realizat că eram oricum și noi vegetarieni, mâncam ce era în frigider și în frigider nu mai era carne demult. Oricum, eu nu eram carnivoră”, a spus Ioana Ginghină.

Paula Seling, vegană cot la cot cu soțul ei

Paula Seling (43 ani) a renunțat la carne împreună cu soțul ei, Radu Bucura, în urmă cu 10 ani, după ce au vizionat un reportaj despre industria cărnurilor și au văzut cum sunt tratate animalele. Însă, de doi ani de zile, ei au renunțat și la lactate și pește. Practic, cei doi soți se hrănesc numai cu legume și verdețuri. Artista spune că așa își menține greutatea, în plus acestea sunt sănătoase pentru organism.

Paula Seling
Paula Seling

"Eu am descoperit că dacă mănânc 60% salate și crudități mi-este foarte bine și este puțin probabil să mă îngraș. Suntem foarte riguroși în ceea ce privește regimul nostru, atât soțul meu, cât și eu, ne-am hotărât deodată și cumva ne sprijinim reciproc”, a spus Paula Seling, la Antena Stars.

Irina Loghin a renunțat la carne după o experiență neplăcută

Irina Loghin (82 ani) a renunțat la carne în urmă cu peste 40 de ani, după o experiență nefericită, într-un turneu cu Benone Sinulescu și Ionel Budișteanu. Însă nici sacrificarea animalelor nu i-a plăcut niciodată. "Am asistat mai demult la sacrificarea unui mieluț și mi s-a rupt sufletul, efectiv", spune artista pentru Click!.

Irina Loghin
Irina Loghin

La Sibiu, într-un turneu, în 1979, am stat la masă cu Benone şi alţi colegi la un restaurant. Eu am comandat un grătar de vită și am făcut o intoxicație alimentară. Când am urcat pe scenă mi s-a făcut rău. Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budişteanu. Am început să ameţesc și să văd niște steluţe în faţa ochilor. Tineţi-mă că mă prăbuşesc, i-am spus maestrului Budisteanu. Efectiv mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital. De atunci, nu am mai pus gura pe carne. Au trecut 43 de ani. De atunci consum doar pește", ne-a spus Irina Loghin. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net