Rețeta de chiftele fără prăjeală a Ioanei Ginghină

Iată o rețetă de chiftele fără carne, care nu necesită prăjire! Sunt doar pe bază de legume, se fac ușor, sunt sănătoase și super delicioase, dă asigurări actrița Ioana Ginghină, care ne împărtășește rețeta.

image

Într-o dimineață mohorâtă de marți, 11 ianuarie, Ioana Ginghină s-a trezit cu poftă de chiftele de porumb. Așa că s-a pus pe treabă. Nu i-a luat mult prepararea. A avut nevoie de: un dovlecel, o conservă de porumb, o mână de verdeață, ceapă, parmezan, două ouă, un praf de copt și două linguri de făină.

Rețeta de chiftele cu porumb a Ioanei Ginghină

„Am găsit în frigider un dovlecel, pe care l-am dat pe răzătoare, cu tot cu coajă, apoi l-am stors foarte bine. Am tăiat ceapa, pătrunjelul, le-am pus într-un vas și am adăugat porumbul, parmezanul, două ouă, praful de copt, făina, sare și puțin ulei de măsline”, ne arată actrița, într-un filmuleț pe care l-a postat pe paginile ei de socializare.

Din acel amestec, a modelat chiftele de mărime medie, ușor turtite, le-a pus într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le-a dat pentru 30 de minute la cuptor. „Au ieșit super delicioase, s-au mâncat pe loc”, a povestit Ioana. Așadar, poți face chiftele și fără prăjeală. Poți reinventa preparatele, poți găti mai dietetic, mai sănătos și mai slab caloric, fără să faci rabat de la gustul sau de la aspectul preparatului. Încearcă și tu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net