Pizza de post de la Paula Seling. Secretele unui blat fără gluten

image
Așa arată pizza de post a Paulei Selingfoto: captură YouTube

Paula Seling le recomandă fanilor, pe canalul de Youtube, o rețetă de pizza de post cu un blat fără gluten. Interpreta explică secretele acestui preparat, o alternativă pentru post, mai ales în săptămâna mare a Paștelui.

Paula Seling, în vârstă de 42 ani, recomandă o rețetă de pizza de post cu un blat fără gluten. Preparatul este varianta ideală de post, pentru cei care sunt topiți după pizza. Paula Seling este vegetariană declarată, iar pe canalul ei de Youtube a postat o serie de rețete ce sunt de mare ajutor, mai ales acum, în săptămâna dinaintea Paștelui, când se ține un post mai strict.La rețeta de pizza de post de la Paula Seling, blatul este făcut din linte roșie. Cântăreața s-a gândit la prepararea acestei rețete la cei care au intoleranță la gluten, așa că a făcut blatul de pizza folosind linte roșie.

Pizza de post. Mod de preparare și ingrediente

"Lintea roșie am luat-o și am pus-o la înmuiat vreo 4-5 ore. În momentul când se desface, o punem la sfărmat, în mixer, la mixat. Pentru că rețeta conține și turmeric, punem cam o linguriță și mai punem amestec de legume cam o linguriță. Am uitat să vă zic că sunt 250 de grame de linte roșie”, a explicat Paula. Se iau două vase pe fundul cărora se pune hârtie de copt. Peste hârtia de copt se adaugă pasta de linte roșie obținută. Din ce spune artista, cantitatea trebuie să fie cât pentru un blat normal de pizza. "După circa 20 de minute, blatul de pizza din linte roșie este teoretic gata (depinde de cum aveți setat cuptorul și cât de crocant vă doriți) și se unge apoi cu pastă de roșii din comerț", adaugă solista. Peste blat fiecare pune ce dorește: ceapă tăiată rondele, ardei, ciuperci, măsline negre, porumb, roșii sau ardei iuți. După ce toate acestea sunt puse pe blatul din linte, se mai lasă puțin la cuptor. 

Citește și:

Rețetă de post de la Laura Cosoi. Linte, ciuperci, spanac și un ingredient surpriză

Cornelia Rednic, specialistă în deserturi. Rețeta prăjiturii de post cu mere și morcovi

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
meteo  frig foto pixabay
vreme rece de toamna
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg