Trei legende într-o poză! Cât de mult s-au schimbat Monica Anghel, Sanda Ladoși și Anca Țurcașiu

Ultima actualizare:

Anca Țucașiu, Monica Anghel și Sanda Ladoși sunt trei nume renumite în peisajul muzicii românești. Vocile lor sunt inconfundabile, iar în urmă cu ani în urmă făceau furori cu piesele pe care le cântau. Trecute de 50 de ani, fiecare dintre ele se ocupă de propriile proiecte, însă arată la fel de bine și pare că timpul nu și-a lăsat amprenta asupra vedetelor. 

colaj anghel turcasiu ladosi png

Anca Țurcașiu, Monica Anghel și Sandra Ladoși au participat joi, 24 martie, la spectacolul ,,Zaraza", în regia faimosului coregraf Răzvan Mazilu, care s-a desfășurat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești. Anca Țurcașiu a apărut alături de Monica Anghel, Sanda Ladoși și Nico, ce face parte din distribuția spectacolului. 

Anca Turcasiu 1 JPG

Anca Țurcașiu a purtat un pantalon gri evazat, o bluză neagră și un sacou în aceeași culoare cu pantalonul. A optat pentru un machiaj minimal și a afișat un zâmbet fermecător. După divorțul de medicul Cristian Georgescu, în anul 2020, solista s-a reinventat, iar în prezent abordează un look mai tineresc care o avantajează foarte mult. 

A realizat un pictorial incendiar, în care apare purtând lenjerie intimă și ținute îndrăznețe și a vorbit, în nenumărate ocazii, despre faptul că divorțul a fost un eveniment care i-a deschis cu adevărat ochii și a determinat-o să realizeze care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ea. 

Citește și: Anca Țurcașiu, filmată în ipostaze fierbinți 

Monica Anghel s-a luptat ani întregi cu kilogramele în plus și cu dietele, iar în prezent are forma fizică pe care și-a dorit-o. Spre deosebire de anii tinereții, în care își purta părul lung, nevopsit, în coc, Monica preferă acum tunsorile scurte și culorile îndrăznețe. Trebuie să recunoaștem că nu oricine ar avea curaj să adopte un astfel de stil, însă Monicăi i se potrivește precum o mănușă! 

Cât despre Sanda Ladoși, timpul pare să fi stat în loc pentru îndrăgita solistă. Sanda Ladoși are același tonus bun, pesemne că munca pe care o depune la circ este una solicitantă din punct de vedere fizic. Sanda și Monica Anghel sunt bune prietene și de fiecare dată când au șansa de a se întâlni fac și un selfie, spre fericirea fanilor. 

Vezi și: Ce a decis Sanda Ladoși pentru copiii ei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net