Ce a decis Sanda Ladoși pentru copiii ei! Totul a început în pandemia de coronavirus

Sanda Ladoși poartă în suflet încă multă durere după moartea bunului său prieten și coleg Bogdan Stanoevici. Însă atunci când vorbește despre cei doi copii ai săi, Bogdan (15 ani) și Ioana (13 ani), celebrei artiste i se luminează chipul.

image

Chiar dacă își ține familia departe de ochii presei și nu vrea să își expună copiii, Sanda Ladoși se ocupă îndeaproape de ei și le ghidează drumul în viață.

"În pandemie am început să gătesc foarte mult, este o pasiune de-a mea, și m-am ocupat de copii. I-am învățat de mici să studieze și mi-a plăcut foarte mult să stau cu ei, să îi ajut. Au fost într-un homeschooling continuu și cred că vor mai sta așa până la sfârșitul acestui an școlar.

Eu am decis să se întâmple așa pentru că la ce școală au făcut ei în perioada asta mă felicit că am făcut așa o alegere bună. Cred că este de datoria mea să îi încurajez să facă ce le place. Sunt prietenă cu amândoi și mi-aș dori să se ajute reciproc, deși acum își mai scot ochii. Mă bucur că nu sunt atrași de zona asta muzicală pentru că nu prea îmi place ceea ce văd...", a mărturisit Sanda Ladoși pentru Click!

Citește și: Sanda Ladoși nu-și revine după moartea lui Bogdan Stanoevici: “Avea afecțiuni cu care putea să mai trăiască”. Mesajul dureros al solistei

Sanda Ladoși a renunțat la dietele stricte

Artista a fost o împătimită a sportului și încearcă să se țină de acest lucru și să meargă la sală, dar pandemia i-a dat puțin programul peste cap. Dacă înainte era adepta dietelor pentru a-și menține silueta, acum, Ladoși nu mai este atât de strictă cu privire la alimentație, dar încearcă să mănânce cu măsură.

Citește și: EXCLUSIV Sanda Ladoși, totul despre noua ei viață: «Este foarte periculos ceea ce fac»

În 2016, Sanda Ladoși a povestit cât de greu i-a fost să devină mamă și cum a reușit să-și împlinească această mare dorință.

"Este adevărat că am apleat la fertilizarea in vitro. Eu mi-am dorit enorm de mult copii, foarte, foarte mult. Și, la un moment dat, tot încercând, dar neîntâmplându-se nimic, eram în stare să fac orice pentru a-mi atinge scopul. Am încercat de cinci ori inseminare artificială și de două ori intervenții vitro, în urma cărora nu s-a întâmplat nimic", a dezvăluit Sanda Ladoși.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net