Sanda Ladoși nu-și revine după moartea lui Bogdan Stanoevici: “Avea afecțiuni cu care putea să mai trăiască”. Mesajul dureros al solistei


    Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevicifoto: captură Youtube
Sanda Ladoși și Bogdan Stanoevicifoto: captură Youtube

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a fost și rămâne un subiect controversat și la șapte luni de la trecerea lui în neființă. Actorul a fost diagnosticat cu Covid-19, însă nu a murit din cauza viurusului, ci din cauza unei infecții nasocomiale din spital. Prietena lui de suflet, Sanda Ladoși, își strigă și acum revolta.

Prietena de suflet a lui Bogdan Stanoevici, Sanda Ladoși, nu se poate împăca cu gândul că l-a pierdut mult prea devreme pe actor. Solista a transmis un mesaj acid pe Facebook, în care lasă să se înțeleagă că Bogdan Stanoevici ar fi murit, practic, cu zile, doborât de sistemul intraspitalicesc precar din România.


    Bogdan Stanoevici a murit răpus de coronavirusfoto: Facebook
Bogdan Stanoevici a murit răpus de coronavirusfoto: Facebook

"Au trecut deja 7 luni foarte grele pentru cei rămași în urmă"

„Nimic nu poate vindeca pierderea unui suflet drag. Nici timpul, nici activitățile zilnice, nici cariera. E acolo în permanență. Gândul către cel care ți-a luminat viața, te-a făcut să înțelegi lucruri, ți-a deschis mintea și lângă care ai făcut minuni fără să știi că ești capabil. O ființă blândă, iubitoare, caldă, generoasă, exact ceea ce este pe cale de dispariție azi. Cum să nu deplângi o așa pierdere? Au trecut deja 7 luni foarte grele pentru cei rămași în urmă. Fiecare învață să trăiască fără tine, Bogdan. Greu fără lumina și bucuria pe care o dăruiai. Sună egoist, dar în clădirea în care intra se umplea de zâmbete și lumină. Asta știa el să facă...Când ceva merge bine și e frumos ai sentimentul că e nesfârșit și că ai tot timpul din lume să te bucuri de asta. Niciodată nu crezi că poate veni ceva fulgerător să îți fure bucuria pe care cineva ți-o oferă, cu atât mai mult când cineva este sănătos, plin de viață, foarte <verde>, atunci șocul pierderii este uriaș. Bogdan Stanoevici avea afecțiuni cu care putea trăi mulți ani de aici încolo. Dar mă întreb, oare cât de fericit ar fi fost el, cel căruia îi curgea tricolorul în sânge, să își vadă țara decăzând fără a avea putința de a schimba ceva? Dumnezeu l-a iubit și l-a luat la el să îi curme suferința. O, Doamne, și cât de mare era! Tu acum ești acolo, între îngeri, locul pe care îl meriți de fapt. Pentru mulți ai fost și aici pe pământ. E trist fără tine, e un gol ce nu are înlocuitor. Somn lin și pace veșnică dragul nostru!”, a scris cântăreața pe Facebook.

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani

Vestea morții lui Bogdan Stanoevici a căzut ca un trăsnet în 12 ianuarie 2021. Actorul, în vârstă de 62 de ani, a fost inițial depistat cu COVID-19 și internat la Spitalul Sf. Pantelimon, dar starea sănătății sale s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată chiar în spital. Pe 24 decembrie 2020, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală și transferat la Institutul Inimii din Capitală, unde echipa coordonată de prof. dr. Șerban Bubenek a făcut tot posibilul să-l salveze, dar a fost prea târziu. Trupul actorului a fost incinerat la crematoriul Vitan Bârzești, iar cenușa a fost dusă în Franța, de către fosta soție. Bogdan Stanoevici (62 de ani) a fost ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Citește și:

Viața nefardată a lui Bogdan Stanoevici, actorul răpus de virusul în care nu credea. Nu s-a însurat din iubire, dar diviniza femeile

Secretele lui Bogdan Stanoevici. De ce a plecat din România, în plină glorie: "Gestul lui Beligan m-a deranjat foarte tare"

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg