Anca Țurcașiu este într-o relație cu Gabriel Fătu? Primele declarații

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu doi ani și, recent, s-a apropiat de Gabriel Fătu, colegul său de breaslă. În acest sens, fanii au cam intrat la bănuieli și, odată cu apropierea dintre cei doi actori, au apărut și numeroase zvonuri cu privire la o posibilă relație.

Anca Țurcașiu  este într-o relație cu Gabriel Fătu? Primele declarații
Anca Țurcașiu este într-o relație cu Gabriel Fătu? Primele declarații

Anca Țurcașiu spune, după o lungă perioadă de așteptare, dacă este sau nu împreună cu Gabriel Fătu. Actrița a devenit mult mai activă pe rețelele de socializare în urma divorțului prin care a trecut acum mai bine de doi ani și se pare că fostul partener, stomatologul Cristian Georgescu, e istorie! Gabriel Fătu a început să fie o prezență obișnuită în apropierea vedetei, iar odată cu apropierea dintre ei au început să apară și speculațiile.

Citește și Anca Țurcașiu, în lacrimi după căsătoria fiului său!

Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu petrec mult timp împreună și din punct de vedere profesional, căci joacă împreună în același spectacol, „Rude cu nevastă-mea”. Și în afara sălii de spectacol actorii se întâlnesc destul de des, așa că există persoane care au trecut la supoziții, mai ales că Anca Țurcașiu a început să arate din ce în ce mai bine, lucru care s-ar fi putut datora apariției unui nou bărbat în viața sa.

Anca Țurcașiu, primele declarații despre așa-zisa relație dintre ea și Gabriel Fătu

Actrița spune că, într-adevăr, între ea și Gabriel Fătu există o relație care nu se rezumă strict la activitățile profesionale. Cu toate acestea, Anca Țurcașiu o descrie ca fiind una de prietenie, nicidecum amoroasă, așa cum s-a speculat. S-au apropiat în turneu, dar rapid au ajuns să se înțeleagă „ca frații”. Amintim că Anca Țurcașiu și Gabriel Fătu sunt divorțați, bărbatul având două căsnicii eșuate. În același timp, aproximativ, în care actrița își lua „adio” de la fostul său soț, Gabriel se despărțea de soția Georgiana.

Anca Țurcașiubși Gabriel Fătu
Anca Țurcașiubși Gabriel Fătu

Citește și S-a însurat fiul Ancăi Țurcașiu! Declaraţii emoţionante: «De astăzi, am doi copii, nu unul»

Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm, Rude cu nevastă-mea. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Fanatik.

Anca Țurcașiu a devenit socară. Fiul ei s-a căsătorit, la 23 de ani

În urmă cu nici o lună, Anca Țurcașiu a devenit soacră, iar fiul său a spus cel mai hotărât „da”, în fața ofițerului stării civile. Radu predă lecții de snowboard la Brașov și studiază la Facultatea de Pedagogie, iar mama sa l-a susținut mereu, în orice situație. Andreea, nora Ancăi, are o relație superbă cu actrița, care o consideră al doilea copil.

Vedeta, în vârstă de 52 de ani, a divorțat de soț după o căsnicie de 22 de ani. Cristian Georgescu are deja o nouă parteneră și se pregătește să ajungă în fața altarului, căci și-a cerut iubita în căsătorie. De când s-au separat, Anca Țurcașiu nu s-a afișat cu niciun alt bărbat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net