Anca Țurcașiu, siluetă de vis! A slăbit și arată spectaculos într-o rochie mulată, cu decolteu

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu o apariție absolut superbă pe contul de Instagram, unde a postat o imagine în care este îmbrăcată într-o rochie mulată cu decolteu adânc, ce o face să arate ca o vedetă de la Hollywood. 

Anca Țurcașiu, siluetă de vis! A slăbit și arată spectaculos într-o rochie mulată, cu decolteu
Anca Țurcașiu, siluetă de vis! A slăbit și arată spectaculos într-o rochie mulată, cu decolteu

Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu o apariție absolut răvășitoare pe contul de socializare, unde a postat o imagine din culisele unui spectacol susținut la Sala Palatului, alături de alte artiste veterane din generația ei, cum ar fi Sanda Ladoși. 

Anca Țurcașiu era îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos și strâmtă pe trup, fapt ce-i punea în evidență trupul bine sculptat și arăta că vedeta a mai slăbit câteva kilograme, astfel că la vârsta de 51 de ani are un trup perfect.

Cântăreața a postat imagini cu vestimentația strălucitoare, o rochie cu paiete, care o făcea să arate ca o adevărată actriță de la Hollywood.

Anca Țurcașiu a postat pe contul de Instagram un mesaj impresionant despre entuziasmul revederi cu publicul, dar și cu cu vechii ei colegi de breaslă. 

,,O încântare! Revederea cu oameni dragi. Colegi de-o viață..., împreună pe scena Sălii Palatului, primind atât de multă iubire din partea oamenilor!

MulțumescSanda Ladoși, Annes, Mirabela,Stela Enache, Temișan, Iordachioaie, Marina Voica, Carmen Rădulescu, Gabi Dorobanțu,Silvia, Nico,.....câtă bucurie!", a scris Anca Țurcașiu pe Instagram. 

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din generația de aur, iar în prezent demonstrează că are forța de a urca pe scenă și de a oferi publicului un spectacol fermecător. 

Artista va împlini anul acesta 52 de ani, însă are un trup superb și a dezvăluit că face spport zilnic, iar în ceea ce privește alimentația preferă să mănânce sănătos și echilibrat. 

De asemenea unul dintre secretele tonusului ei tânăr, este și faptul că se relaxează și se concentrează pe activitățile care îi aduc împlinire și liniște interioară. 

Anca Țurcașiu a făcut un o schimbare radicală în viața ei, în 2020, când a ales să divorțeze de soțul ei, stomatolog de profesie, după 22 de ani de căsnicie. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net