S-a însurat fiul Ancăi Țurcașiu! Declaraţii emoţionante: «De astăzi, am doi copii, nu unul»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pentru Anca Țurcașiu, ziua de 29 aprilie este una extraordinar de specială, deoarece fiul ei, Radu, în vârstă de 22 de ani, a făcut cununia civilă cu partenera sa, o tânără pe nume Andreea.

S-a însurat fiul Ancăi Țurcașiu!
S-a însurat fiul Ancăi Țurcașiu!

Anca Țurcașiu este în culmea fericirii, întrucât fiul ei, Radu, s-a însurat cu iubita sa, Andreea.  Cununia civilă a avut loc la primaria Sectorului 6, din Drumul Sării. La eveniment au participat doar câțiva apropiați, familie și prieteni, iar mai târziu va avea loc și o petrecere restrânsă pentru celebrarea tinerilor căsătoriți, potrivit surselor Click!

Citește și Anca Țurcașiu face publică pentru prima dată scrisoarea primită de la cea mai dragă persoană: «Câte povești, câte amintiri și emoții»

Evenimentul a avut loc vineri după masa, pe 29 aprilie 2022, iar vedeta a fost extraordinar de emoționată.

Anca Țurcașiu, declarații pentru Click! despre căsătoria fiului ei

,,Sunt in al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face", a declarat Anca Țurcașiu, pentru Click!.

Actrița a făcut minunatul anunț pe rețelele de socializare, unde a împărtășit fanilor bucuria ei. Anca Țurcașiu a postat câteva imagini superbe de la eveniment, însoțite și de un mesaj de suflet pentru fiul și nora ei, dovadă că cei trei sunt deja ca o familie.

,,De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi!

Vă iubesc enorm.", a scris Anca Țurcașiu, în mesajul postat pe Instagram. 

În fotografiile publicate de Anca Țurcașiu de la eveniment se poate vedea că tinerii însurăței sunt extraordinar de fericiți, iar actrița îi îmbrățișează pe amândoi, cu drag, precum o adevărată mamă. 

Anca Țurcașiu, ca o zeiță la 51 de ani!

Anca Țurcașiu a arătat superb la cununia civilă a fiului ei, Radu. Cântăreața a optat pentru o ținută clasică și rafinată, un costum negru format din sacou și pantaloni, la care a asortat o pereche de tocuri înalte.

În partea de sus, vedeta a purtat o cămașă albă impecabilă și o eșarfă neagră la gât. Nora Ancăi Țurcașiu apare în fotografii în timp ce zâmbește timid cu un buchet de trandafiri roșii, iar fiul ei, Radu, este și el bucuros și emoționat de acest nou capitol al vieții sale. 

Fiul Ancăi Țurcașiu este o persoană discretă

Fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, este rezultatul mariajului dintre cântăreață și Cristian Georgescu. Actrița și fostul partener au divorțat în 2020, dar amândoi au rămas buni prieteni pentru a-i oferi fiului lor, Radu, un mediu familial adevărat. 

Citește și Anca Țurcașiu și-a lansat prima colecție de modă! «Nu aș fi crezut că o să intru în domeniul acesta»

Radu Georgescu este un tânăr căruia nu-i place să fie în atenția publicului și nu suportă nici măcar  ca celebra sa mamă să vorbească despre el în presă. Fiul Ancăi Țurcașiu preferă viața liniștită.

El a urmat cursurile Facultății de Pedagogie și s-a orientat către o meserie ce-i permite să fie mereu în natură, este profesor de snowboard în Brașov.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net