Ce spune Anca Țurcașiu despre vacanța petrecută în Deltă cu tatăl ei

Anca Țurcașiu (52 ani) și-a dorit o vacanță împreună cu tatăl ei! Artista s-a organizat și astfel a ajuns în Deltă, la Sulina, acolo unde s-a simțit ca în copilărie în compania părintelui său.

Anca Țurcașiu și tatăl ei s-au relaxat în Delta Dunării
Anca Țurcașiu și tatăl ei s-au relaxat în Delta Dunării

„Tata, iubirea mea cea mare! Plecăm în vacanță. Doar noi doi. Ca în copilărie. Vreau să mă întorc acolo unde nu există griji, probleme ci doar iubire! Vă voi purta cu noi!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce consumă Anca Țurcașiu ca să fie veșnic tânără

Întrebată cum a fost în vacanța cu tatăl ei, Anca Țurcașiu ne-a povestit: „A fost absolut fantastic, am trăit patru zile de poveste. N-am mai fost cu tata în vacanță de mic copil. Când plecam la munte, așa cu mai multă lume am fost, dar eu cu tata, noi doi singuri, nu am mai fost. Asta a fost și motivul pentru că vroiam să îmi regăsesc bucuria aia de a fi cu el, de a mă pupa cu el și a mă îmbrățișa cu el”, a povestit Anca Țurcașiu pentru Click!

Anca Țurcașiu, alături de tatăl ei
Anca Țurcașiu, alături de tatăl ei

Ce a moștenit vedeta de la mama ei

Frumoasa vedetă are o siluetă trasă prin inel la cei 52 de ani ai săi și spune că are gene bune de la mama ei.

Anca s-a relaxat departe de agitația din București
Anca s-a relaxat departe de agitația din București

„De la mama am genele bune, am gena mamei. O femeie superbă a fost mama și țin minte că avea 60 de ani și nu avea riduri pe față, avea o piele minunată și o carne tare, era o frumusețe de femeie!”,  a mai povestit Anca Țurcașiu.

Vezi și: Anca Țurcașiu arată ca un topmodel la 52 de ani! 

Cum se întreține vedeta

Anca Țurcașiu are părul creț și asta îi cam dă bătăi de cap, dar reușește să-l îmblânzească la salon, cu ajutorul specialiștilor și folosind produse corespunzătoare.

„Am un păr foarte creț, groaznic de creț și folosesc foarte multe produse care să îl înmoaie, mult ulei, luciu de păr, îl întind în mod frecvent…”, mărturisește îndrăgita artistă pentru care alimenția corectă și sportul sunt nelipsite. 

„Am eliminat complet din alimentație carnea și lactatele, zahărul, făina, carbohidrații! Mănânc foarte puține lucruri, legume, pește, ouă. Hrana, sportul și somnul sunt foarte importante pentru mine”, a mai spus, în încheiere, Anca Țurcașiu pe care vara asta o va găsi pe litoral, acolo unde concertează în fiecare sezon estival, de aproape două decenii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net