VIDEO WOW! Anca Țurcașiu dă clasă «divelor». Dans plin de senzualitate la un eveniment de gală

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu a fost o apariție de senzație la un Gala Femeilor Remarcabile, ce s-a desfășurat la Muzeul Național de Artă al României. Artista în vârstă de 52 de ani a început să danseze cu exuberanță chiar pe holurile de marmură, oferind astfel o lecție de eleganță și senzualitate absolut impresionantă. 

Evenimentul de gală care a celebrat femeile de succes din ultimul an a adunat laolaltă personalități lumea showbiz-ului, a jurnalismului sau din mediul afacerilor. De la o astfel de gală nu putea lipsi, ,,Miss Litoral", adică Anca Țurcașiu, o artista veterană a scenei românești care a încântat generații cu talentul ei. 

Citește și: Anca Țurcașiu este într-o relație cu Gabriel Fătu? Primele declarații

Anca Țurcașiu a venit îmbrăcată într-o ținută ce o făcea să pară mai degrabă o actriță care pășea pe covorul roșu la Hollywood. Ea a optat pentru o rochie neagră, strâmtă, ce-i punea în valoare trupul perfect, mai ales datorită unei despicături provocatoare, până la coapsă, care-i etala picioarele de-a dreptul superbe. Anca a accesorizat ținuta cu un colier din perle, ce o făcea să strălucească precum o adevărată divă. 

Citește și: Anca Ţurcaşiu, pusă la grea încercare: fostul soț, la nunta fiului cu cea despre care se spunea că i-a fost amantă

Unul dintre cele mai surprinzătoare momente ale serii a avut loc chiar la sfârșitul evenimentului când jurnalista Albertina Ionescu a început să o filmeze pe Anca Țurcașiu, impresionată de look-ul impecabil al solistei. 

Anca a reacționat precum o adevărată artista și a început să danseze în fața Albertinei și să râdă cu șarmul ei caracteristic, spre deliciul jurnalistei. 

,,Nu vă spun vârsta ei, găsiți informația pe internet. Este demnă de apreciat", a scris Albertina Ionescu în dreptul clipului cu Anca Țurcașiu. 

Anca Țurcașiu și Oana Sârbu i-au sucit mințile lui Măruță

Anca Țurcașiu și Oana Sârbu au făcut furori la Gala Femeilor Remarcabile. Cele două artiste se cunosc de mult timp și le leagă multe amintiri, așa că la eveniment au fost surprinse stând la aceeași masă, chiar de amfitrionul serii, Cătălin Măruță. 

Prezentatorul PRO TV a fost copleșit de prezența lor și nu mai contenea în a-și exprima aprecierea. Oana Sârbu i-a îndeplinit un vis nesperat lui Măruță, a reinterpretat o scenă din filmul Liceeni, avându-ul pe el ca protagonist. 

,,Măruță: Ai putea ca în loc de Mihai, să spui Cătălin? Acesta este momentul pe care îl așteptam. 

Oana Sârbu: Cătălin, nu știam că știi să joci șah!", a decurs dialogul savuros dintre cei doi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net