Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu

Ultima actualizare:

Gheorghe Gheorghiu a fost invitat la show-ul lui Măruță, iar artistul a trecut prin proba sosurilor picante, unde a făcut dezvăluiri în premieră despre relația cu Anca Țurcașiu și a spus numele vedetei alături de care și-ar dori să petreacă o noapte fierbinte. 

Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu
Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu

Gheorghe Gheorghiu, 68 de ani, unul dintre cei mai populari soliști de muzică folk din generația de aur a muzicii românești, a venit la Măruță, pentru a trece prin marea provocare a sosurilor picante. Artistul a fost foarte degajat și a vorbit extrem de sincer despre viața personală, inclusiv despre relația de cinci ani cu superba Anca Țurcașiu.

Citește și EXCLUSIV Primele poze de la nunta din SUA a lui Gigi Gheorghiu. Cum a arătat rochia de mireasă a Gabrielei

Gigi Gheorghiu, supranumit odinioară ,,craiul litoralului românesc", a fost nevoit să dezvăluie trei defecte ale fostei sale iubite Anca Țurcașiu. 

Artistul nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume și a dat tot din casa în privința idilei cu frumoasa solistă. 

,,Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că ,,mai bine citim o carte". Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă.

Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor. " a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu

Oana Sârbu, fantezia lui Gigi Gheorghiu

O altă mărturisire cu totul neașteptată a lui Gheorghe Gheorghiu a fost momentul când i s-a cerut să spună numele unei vedete alături de care i-ar plăcea să petreacă o noapte în doi, dacă nu ar fi căsătorit. 

Gigi Gheorghiu nu a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit imediat că fantezia lui este Oana Sârbu. 

,,Este o fată extraordinar de dulce si e specială, mi-a plăcut de ea întotdeauna. Cred că acum află pentru prima dată." a mărturisit artistul

Gheorghe Gheorghiu și Anca Țurcașiu, «cuplul de aur» al anilor '90

Gheorghe Gheorghiu și Anca Țurcașiu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă a anilor '90. Între solista de muzică ușoară și artistul folk era o diferență de 16 ani, însă relația lor a fost una deosebit de pasională și părea că sunt făcuți unul pentru celălalt. Din păcate, dragostea lor s-a destrămat după cinci ani, iar din spusele Ancăi, unul dintre motive ar fi fost cariera artistei, care îi solicita din ce în ce mai mult timp.

,,Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică, nu ştiu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. 

Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, a declarat Anca Țurcașiu în revista Tango, în 2011. 

Citește și Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA, cu prietena lui de-o viață. Mireasa are afaceri de top la New York

Gheorghe Gheorghiu s-a născut la Brașov și, inițial, a urmat facultatea de medicină, însă a realizat apoi că marea sa dragoste este muzica și a ales să-și urmeze această pasiune. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net