Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA, cu prietena lui de-o viață. Mireasa are afaceri de top la New York

Ultima actualizare:

    Gheorghe Gheorghiu și soția sa, Gabriela Băncescufoto: arhivă personală
Gheorghe Gheorghiu și soția sa, Gabriela Băncescufoto: arhivă personală

Gigi Gheorghiu, celebrul folkist în vârstă de 67 de ani, s-a însurat duminică, 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta s-a desfășurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local superb, din New York.

La finele anului trecut, artistul anunța că și-a cerut iubita de soție. "Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani", a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu, la Antena Stars. Detaliile organizatorice au căzut în seama viitoarei sale soții, iar evenimentul a fost unul în stil românesc. 


    Nunta are loc la Mikelle Palazzo Ballroom, în New Yorkfoto: damikelle.com
Nunta are loc la Mikelle Palazzo Ballroom, în New Yorkfoto: damikelle.com

Gheorghe Gheorghiu a dat peste 500 de invitații

"Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă",  a mărturisit artistul la vremea respectivă. Nașii de cununie ai celebrului trubadur au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul și organizatorul de spectacole Bebe Mihu, iar solista Angela Rusu le-a cântat la petrecere. 


    Gabriela Băncescu este un antreprenor de succes care are acum propria sa afacere în SUAfoto: stiridiaspora.ro
Gabriela Băncescu este un antreprenor de succes care are acum propria sa afacere în SUAfoto: stiridiaspora.ro

Cine este Gabriela, soția lui Gigi Gheorghiu

Gabriela Băncescu (54 de ani) este originară din Brașov, la fel ca interpretul, însă locuiește de ani buni în SUA. Dragostea dintre ei este dublată de o prietenie de-o viață. Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea noastră din New York, scrie Money.ro. În restaurantele pe care le manageriază s-au consumat majoritatea evenimentelor artistice, culturale și private din viețile românilor din marele oraș. "Am venit în urmă cu 25 de ani în SUA, chiar în luna noiembrie. Am luat-o de jos: ospătar în restaurant. După câteva luni m-au pus manager, iar după câțiva ani am cumpărat primul restaurant, Transilvania, în 1998. După aceea am deschis încă două restaurante: Harmony Terrace și Romanian Garden. Momentan le am doar pe ultimele două", povestea Gabriela, într-un interviu pentru stiridiaspora.ro.

Gheorghe Gheorghiu a fost însurat o singură dată cu Camelia, mama Andrei-Ştefania, fetiţa sa. Amândouă, de asemenea, locuiesc în Statele Unite, în San Francisco.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net