Gheorghe Gheorghiu: ”Am mai multe relaţii, dar stau burlac”

image
Gheorghe Gheorghiu, adorat de doamne şi domniţeFoto: Arhivă personală

A cântat şi cântă numai despre iubire, însă, când vine vorba despre femei, nu se poate decide pe care să o aleagă. Faimos cuceritor, Gheorghe Gheorghiu recunoaşte că, în prezent, trăieşte mai multe poveşti de iubire, simultan.

Cântă de ani buni pe scenă, alături de alte vedete din muzica uşoară românească, precum Mirabela Dauer, Raoul, Maria Dragomiroiu. În plus, de-a lungul timpului,  artistul a frânt multe inimi cu celebrul lui refren “...Dar unde dragoste nu e, nimic nu e…”. Totuşi, Gheorghe Gheorghiu nu poate fi bărbatul unei singure femei - o recunoaşte singur, potrivit Ring.

"Am 50 de ani (n.r. - 61 de ani a împlinit pe 1 ianuarie), sunt în floarea tinereţii. Am nu una, ci mai multe relaţii în domeniul inimos. În alte domenii n-am multe relaţii... În schimb, mă iubesc foarte multe femei. Pentru că sunt şi frumos, şi talentat. Dar nu mă căsătoresc. Stau aşa, burlac. Deocamdată n-am de gând să pun mâna pe una să mă însor, ci copilăresc. Aştept să se însoare întâi tata, la 82 de ani, care e văduv şi după aceea mă mai gândesc", a mărturisit solistul.Totodată, Gheorghe Gheorghiu este convins că nu are duşmani. "Îmi place să cred că n-am duşmani, pentru că de-a lungul vieţii am făcut doar bine şi n-aş avea de unde să fi adunat. Nu cred că am duşmani, că n-am călcat pe nimeni pe coadă, pe bătătură, îmi văd de treaba mea, am locul meu. Ţin la toate melodiile mele, dar «Unde dragoste nu e, nimic nu e» mă reprezintă cel mai bine. Mai am însă şi «Eu sunt nebunul care te iubeşte», «Doi ochi căprui», «Steaua mea», «Şi cât te-am iubit»", a mai dezvăluit artistul, potrivit aceleiaşi surse.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar