Ce consumă Anca Țurcașiu ca să fie veșnic tânără?

Ultima actualizare:

La ce truc a apelat Anca Turcașiu ca să arate bine și să fie sănătoasă din interior până la exterior? Ei bine, actrița, în vârsta de 52 de ani, s-a dezis de apa din comerț și consumă de ceva timp o apă specială, alcalină, considerată cea mai bună din lume. 

Anca Țurcașiu arată senzațional la cei 52 de ani pe care îi are
Anca Țurcașiu arată senzațional la cei 52 de ani pe care îi are

Anca Țurcașiu a renunțat la apa din comerț

Iată că de ceva timp, în rețeta actriței de a trăi sănătos și frumos a introdus un element foarte important și anume o apă alcalină pe care o consumă de ceva timp și de care este foarte mulțumită.

IMAGINI HOT: Anca Țurcașiu, în colanți super mulați, la sală. Pentru cine se antrenează asiduu?

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază  toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.

Fără intervenții estetice și alte artificii de înfrumusețare, Anca Țurcașiu este vedeta din România despre care se poate spune că arată impecabil. "Secretele" tinereții ei sunt alimentația, sportul și gena. După cum se știe, de peste 20 de ani este vegetariană și și-a schimbat radical stilul de viață la începutul anilor 90. 

Trebuie neapărat să citești: Anca Țurcașiu este într-o relație cu Gabriel Fătu? Primele declarații

„E un stil de viață, , nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

EMOȚIONANT: Anca Țurcașiu, în lacrimi după căsătoria fiului său!

Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, ne-a spus Anca Turcașiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net