VIDEO Anca Țurcașiu și Oana Sârbu, absolut superbe la un eveniment de gală! I-au luat mințile lui Măruță

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu și Oana Sârbu au fost invitate la Gala Femeilor Remarcabile, iar cele două artiste ale epocii de aur au strălucit prin carisma și eleganța lor inegalabilă. Actrițele au fost abordate de Cătălin Măruță și au avut un schimb de replici savuros cu prezentatorul PRO TV.

Anca Țurcașiu (52 ani) și Oana Sârbu (54 ani) rămân repere ale feminității, talentului și, nu în ultimul rând, al unui farmec incontestabil prin care continuă să fascineze indiferent de vârstă sau de ,,trend". Cele două artiste s-au numărat printre femeile extraordinare ce au luat parte, în această seară, la un eveniment cu ștaif, ce s-a desfășurat la Muzeul Național al României. 

Anca Țurcașiu și Oana Sârbu au avut o atitudine relaxată, s-au simțit bine și s-au distrat alături de ceilalți invitați, iar la sfârșitul Galei, Cătălin Măruță, amfitrionul evenimentului le-a luat la vorbă pe cele două dive. 

,,Cu cât trece timpul, grație televiziunilor, care difuzează filmul, avem admiratori tot mai tineri și nici eu nu m-am schimbat prea tare, nu?" i-a spus Oana Sârbu lui Măruță. 

Măruță a fost deosebit de entuziasmat să o întâlnească pe Oana Sârbu, căci artista i-a îndeplinit unul dintre cele mai nostalgice vise ale sale, actrița a reinterpretat o secvență din Liceenii alături de acesta.

,,Măruță: Ai putea ca în loc de Mihai, să spui Cătălin? Acesta este momentul pe care îl așteptam. 

Oana Sârbu: Cătălin, nu știam că știi să joci șah!"

Anca Țurcașiu rămâne Miss Litoral, indiferent de epocă

Anca Țurcașiu a venit îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă strâmtă, ce-i punea în evidență picioarele superbe și silueta trasă prin inel, așa cum arăta la 20 de ani, când a jucat în Miss Litoral. Acest aspect l-a remarcat desigur și Măruță, care și-a exprimat admirația față de minunata artistă.

,,Miss Litoral e Miss toată viața ei"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net