Anca Țurcașiu, Miss Litoral pe viață! Filosofie-n bikini, la malul mării

Anca Țurcașiu are 52 de ani și se prezintă ca la 25! A demonstrat săptămâna aceasta, artista fiind prezentă la Mamaia.

stanga
dreapta
image
image
cub anca turcasiu png
anca turcasiu png
Anca Turcasiu FOTO Instagram
Anca Turcasiu
turcasiu costum baie jpg
turcasiu sala 2 jpg
anca turcasiu 7 jpg
anca turcasiu 2 PNG
Anca Ţurcaşiu

Actriță și cântăreață celebră, Anca Țurcașiu, a luat o scurtă vacanță și s-a pozat la malul mării, ca o veritabilă „Miss Litoral”, titlul cunoscutului film în care a jucat rol principal, în anii 90, devenindu-i, parcă, o carte de vizită. 

În bikini, bătută de valurile mării, artista a transmis fanilor și un mesaj melancolic, cu iz filosofic. „Am învățat multe lecții. Poate nu prea târziu.... Azi sunt un om care doar mă bucur de viața asta pe aici. Mă bucur de fiecare zi.

Din luna iulie, urmează o perioadă încărcată

Chiar și de scoicile astea ascuțite de sub mine.... Conștientizez viața. Ceea ce vă doresc și vouă! Așadar, să ne bucurăm că suntem”, a scris Anca pe rețelele de socializare.

Chiar dacă multe vedete, abia din luna iulie, se pregătesc pentru vacanța de vară, Anca Țurcașiu a preferat să „fure” startul, perioada următoare fiind destul de încărcată pentru vedetă.

Citește și: Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu

Artista este implicată în mai multe proiecte, din domenii diferite, Anca preferând să fie mereu activă.

În afară de muzică și actorie, Anca Țurcașiu se ocupă și de predat, fiind profesoară de muzică și artă teatrală, este trainer de „Arta conversației și ținută în societate”, designer de interior și, nu în ultimul rând, creatoare de modă.

De altfel, de la 1 iulie, Anca se va ocupa de a zecea grupă de cursanți din cadrul seminarului, organizat chiar de ea, „Arta conversației și ținuta în societate” pentru tineri cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

Și-a luat tatăl în vacanță, în Deltă

Așa că, după vacanța de pe litoral, Anca Țurcașiu a revenit la altă pasiune, fitness-ul, pentru a fi în formă înainte de reluarea cursurilor susținute de artistă.

La începutul lunii iunie, Anca Țurcașiu a mai fost într-o vacanță, alături de tatăl ei, în Delta Dunării, la Sulina, de această dată. „Tata, iubirea mea cea mare! Plecăm în vacanță. Doar noi doi. Ca în copilărie. Vreau să mă întorc acolo unde nu există griji, probleme ci doar iubire! Vă voi purta cu noi!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Întrebată cum a fost în vacanța cu tatăl ei, Anca Țurcașiu ne-a povestit: „A fost absolut fantastic, am trăit patru zile de poveste. N-am mai fost cu tata în vacanță de mic copil. Când plecam la munte, așa cu mai multă lume am fost, dar eu cu tata, noi doi singuri, nu am mai fost.

Citește și: Anca Țurcașiu, în colanți super mulați, la sală. Pentru cine se antrenează asiduu?

Acesta a fost și motivul pentru că voiam să îmi regăsesc bucuria aceea de a fi cu el, de a mă pupa cu el și de a mă îmbrățișa cu el”, a povestit Anca Țurcașiu pentru Click!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png