Moment fără precedent la „Te cunosc de undeva”

Moment fără precedent la Te cunosc de undeva. Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 se apropie cu paşi repezi de marea finală, iar odată cu acest moment apar tot mai multe clipe tensionate precum cel din cea de-a 13-a gală, când la final Pepe a strigat: „în decizia voastră stă semifinala!”.

Moment fără precedent la Te cunosc de undeva. Foto: Antena 1
Moment fără precedent la Te cunosc de undeva. Foto: Antena 1

„Hei, România! Avem cu ce!”, astea au fost primele cuvinte cu care Alina şi Pepe au deschis cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!. „Avem cu ce să ne mândrim! Avem super concurenţi, super juraţi, super antrenori si super transformări! Şi o super ediţie în care una dintre echipe poate să îşi câştige încă de astăzi locul în marea finală!”, au mai completat ei.

Încă de la începutul galei cu numărul 13 de la Te cunoc de undeva, prezentatorii au dezvăluit faptul că situaţia din clasament este una extrem de strânsă.

Vă reamintim că patru echipe au câte două gale câștigate. Este vorba de Jo şi Liviu, Emi şi Cuza, Wrs şi Emilian şi Eliza şi Cosmin Natanticu.

Conform regulamentului, cuplul cu cele mai multe gale câştigate intră direct în finală. Astfel, Alina şi Pepe au explicat că fie va exista o echipă care va intra direct în finală, fie se vor pregăti pentru un mega duel, cum nu s-a mai văzut în istoria acestui show de televiziune.

Moment decisiv la Te cunosc de undeva

La finalul prestaţiilor, când se acordau ultimele puncte din partea concurenţilor, Pepe a intervenit.

„În decizia voastră stă semifinala! Voi doi sunteţi singurii oameni, în acest moment, care ştiu dacă vom avea un super duel săptămâna viitoare sau avem deja un finalist!”, a transmis prezentatorul emisiunii de la Antena 1

Cărui cuplu i-a spus aceste cuvinte prezentatorul Te cunosc de undeva! şi, mai ales, care a fost deznodământul ediţiei, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a 13-a gală a emisiunii, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Sezonul 18 de la Te cunosc de undeva se bucură de un succes uriaș. Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor în fiecare sâmbătă seara sunt: Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
facebook messenger jpeg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub Otniela png
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
baza inalt jpg
gunter jpg
codruta began jpg
Alin Chirilă webp
cub alexandra dinu png