Connect -R şi SHIFT, în lacrimi la Te cunosc de undeva!

Ultima actualizare:

Cea mai recentă gală Te cunosc de undeva! a adus transformări spectaculoase, dar și emoții intense, iar Connect-R și Shift au trecut de la extaz la agonie, în doar câteva minute, în cadrul ediției difuzate sâmbăta trecută, la Antena 1. 

Connect -R şi SHIFT, în lacrimi la «Te cunosc de undeva»
Connect -R şi SHIFT, în lacrimi la «Te cunosc de undeva»

Connect-R și Shift au avut parte de momente tensionate la ultima gală Te cunosc de undeva!. După ce s-au bucurat că au scăpat de costumul de travesti, s-au confruntat cu o situație extrem de delicată căci, pentru reprezentația lor, ruleta a afișat un semn de întrebare însoțit de un sunet distorsionat.

Citește și: Ozana Barabancea a izbucnit în lacrimi la Te cunosc de undeva: „M-a răscolit acest moment!”

Connect-R și Shift, în mare impas din cauza noilor reguli de la Te cunosc de undeva!

Această situație a fost generată de noile reguli impuse la show-ul Te cunosc de undeva! concurenților #NăscuţiPentruSpectacol. În cadrul fiecărei gale, un duo de artiști poate primi doar un semn de întrebare şi un sunet distorsionat, fapt ce nu i-a ocolit pe Connect-R și pe Shift. 

Cei doi s-au panicat, neștiind ce le-a pregătit de fapt ruleta. Connect-R și-a manifestat teama că eforturile lor nu vor fi deloc răsplătite oricât de mult s-ar strădui în studio. 

Vai de capul meu! La ce mă aştept? La nota 5! Noi oricum nu avem suficient timp să ne pregătim, dar acum? Şi dacă o fi şi cu versuri multe…”, a mărturisit Connect-R la repetiții. Acesta și-a mai revenit puțin și a început să facă haz de necaz.

Ruleta….praful să se aleagă de ea!”.

Connect-R: «Unul s-a bucurat şi unul a plâns»

Connect-R și Shift au primit o provocare la care nu s-ar fi așteptat câtuși de puțin. Artiștii au fost nevoiți să cânte piesa Adeline de la Timpuri Noi.

Am fost Yin şi Yang, unul s-a bucurat şi unul a plâns. Am fost ca feţele alea de clovni, una veselă şi una tristă! De câte ori am cântat eu în viaţa mea rock?! Niciodată! Dar m-am bucurat pentru SHIFT!”, a adăugat Connect-R. 

Exact de câte ori am mai cântat eu Shaggy sau Bruno Mars!”, a completat Shift. 

Publicul îi va putea urmări pe Connect-R și pe Shift sâmbăta aceasta, de la 20:00, în cadrul galei Te cunosc de undeva!, de la Antena 1.

Opt cupluri de vedete, concurenți #NăscuţiPentruSpectacol, au acceptat marea provocare a  a transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Printre aceștia se află Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza care vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net