Spectacol la «Te cunosc de undeva»! Ce sacrificii fac concurenții

Ultima actualizare:

Cel de-al 18-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 a adus pe scenă o nouă serie de artişti născuţi pentru spectacol şi pentru provocări, transformări şi surprize majore. Connect-R, Shift, Nicolai Tând, Liviu Teodorescu, Cosmin Natanticu, Emilian, WRS, Johny Romano, Emi & Cuza de la „Noaptea târziu”  fac spectacol la dublu şi vor trece prin încercările vieţii lor.

WRS și Emilian au câștigat ediția de sâmbătă, 11 septembrie
WRS și Emilian au câștigat ediția de sâmbătă, 11 septembrie

Soliştii şi actorii din show-ul „Te cunosc de undeva” trec prin  adevărate provocări la fiecare ediţie a show-ului transformărilor. Dacă pentru fete este mai simplu să se transforme în celebrele Andre sau chiar şi să intre în pielea unui personaj masculin, pentru băieţi este o adevărată provocare să devină femeie.

De la ras pe picioare şi epilat, la dat jos bărbile şi mustăţile şi mai ales la purtat tocuri, fuste sau rochii.

Citește și: Cine sunt cele opt cupluri care participă la acest sezon de TCDU

Connect-R şi Sihft fac echipă în cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, ce a avut premiera sâmbătă, pe 11 septembrie, de la 20.00, la Antena 1, iar cei doi au simţit din plin provocările ruletei, încă din prima gală a show-ului.

Dacă iniţial s-au bucurat pentru transformarea primită, imediat cei doi şi-au dat seama că vine la pachet cu o mulţime de sacrificii. Connect-R şi Shift s-au văzut nevoiţi să facă o schimbare drastică de look, încă din prima gală, difuzată sâmbătă la Antena 1.

Ruleta de la Te cunosc de undeva" le-a pregătit celor doi o transformare de zile mari, în rapperul Daddy Yankee, prilej cu care au fost nevoiți să renunţe la barbă. Pentru Connect-R, schimbarea a venit după mai bine de 3 ani, în vreme ce Shift a renunţat pentru prima oară la barbă după aproape 10 ani. „Chiar mi-a fost greu, nu eram nici eu obişnuit, nu mai zic cum a fost pentru cei din jur!”, a povestit Shift.

Nu doar schimbarea de look le-a dat bătăi de cap lui Connect-R şi lui Shift: „Când am intrat la doamna Crina, la antrenamentele de canto, ne-am dat seama că ne-am bucurat degeaba! 4 foi de versuri în spaniolă... Eu nu pot să reţin atâtea versuri nici la piesele mele într-un timp atât de scurt!”, a mărturisit Shift.

Emilian şi Wrs, doi solişti tineri de succes, aflaţi pentru prima oară pe scenă show-ului, au avut de îndurat şi un „tratament” special.

Concurenții pus proteze dentare ca să semene cu Freddy 

Dar eforturile depuse de ei au meritat pentru că ei au şi câştigat ediţia de sâmbătă deghizaţi în Freddy Mercury, fostul solist Queen. Mai exact, pentru a fi cât mai aproape de personaj, concurenţii au fost nevoiţi să poarte câte o proteză dentară specială, care i-a pus în mare dificultate.

„Iniţial ni s-a părut foarte amuzant, însă imediat ne-am dat seama ce presupune această proteză. Ni s-a schimbat total dicţia, aşa că antrenamentele au presupus o muncă titanică!”, a povestit WRS. Iar Emilian a spus: „Începem în forţă, cu un mega personaj! Încă de dimineaţă am trecut pe la specialist, pentru a ne «accesoriza» personajele. Nu am mai mâncat nimic toată ziua, dar la ce adrenalină a fost pe platou, nici nu am simţit nevoia!”. 

Vezi și: Ce au în comun Sore și Emma de la ZU

Dacă unii au renunţat la bărbi, alţii au avut nevoie de unele false. Liviu Teodorescu spune că cel mai greu este „să stai 5 ore pe scaunul de machiaj şi în timpul ăsta să ţi se pună fir cu fir păr în barbă”.  

Johny Romano s-a descurcat de minune pe tocuri 

Haiosul partener al Ronei Hartner, Johny Romano a suferit se pare cel mai mult încă de la prima ediţie.

„Mi-a fost frică de la început că a trebuit să merg pe tocuri, dar a fost bine că am învăţat lucruri noi. Frumos, dar obositor”, ne-a spus şi tânărul solist, descoperit de Connect-R, care a avut de interpretat Amy Winehouse.

Ediţia trecută a fost câştigată de ei şi ai crede că sunt  singurii care s-au mai obişnuit cu acest tratament. Dar de unde! Emi & Cuza se plâng şi acum şi spun că nu le-a fost prea uşor să se radă, să se epileze şi să meargă pe tocuri precum Concita Wurst. Însă ce nu fac celebrităţile pentru faima?!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net