Le cunoști de undeva? Ce au în comun Sore și Emma de la Zu

Ultima actualizare:

Sezonul 18 din emisiunea "Te cunosc de undeva" va aduce cupluri de vedete care se vor duela în show-ul transformărilor. Noi am luat la întâmplare un cuplu de vedete, pe Sore (32 de ani) și Emma de la Zu (34 de ani) și le-am pus față în față ca să vedem ce au și ce nu au în comun.

Ce au în comun Sore și Emma de la Zu?
Ce au în comun Sore și Emma de la Zu?

Click: Ce aveți în comun? Vă cunoșteați?

Sore: Avem atât de multe lucruri în comun, încât tocmai treaba asta face ca echipa noastră să fie una sudată. Ne cunoșteam prin prisma Radio Zu și ne-am simpatizat mereu, însă show-ul Te cunosc de undeva! ne-a dat ocazia să ne descoperim una pe alta. Emma e o femeie puternică, foarte muncitoare şi e mega amuzantă - râdem cu lacrimi împreună și asta o să se vadă și la filmările pentru show-ul de la Antena 1. Despre care cred că ați aflat deja, da?! Începe pe 10 septembrie!

Emma: Ne-am bucurat să descoperim că avem multe lucruri în comun, de la stilul vestimentar, la deserturi preferate, de muzică nici nu mai zic. Pentru amândoua, echipa e foarte importantă, iar energia cu care vii în față privitorului/ascultătorului contează enorm și noi știm asta. Adrenalină platoului Te cunosc de undeva! mi-a confirmat ce simțeam deja despre Sore: că e o tipă determinată, disciplinată și foarte talentată.

Ce vă place la acest show?

S: Fiecare ediție e o provocare, e genul de emisiune unde nu te plictisești nicio clipă. Eu tratez toată experiență că pe un parc de distracții, merg cu avant și curaj, mă bucur și trăiesc adrenalină la maximum.

E: Îmi place modul în care mă scoate din zona de confort, mă provoacă, mă face să ascult muzică altfel și să studiez artiștii într un mod în care până acum, recunosc, nu am făcut-o.

Cu cine dintre ceilalți concurenți va știați? Sore, îți place că vei lucra din nou cu Liviu?

S: Eu mă cunosc cu toată lumea și chiar mi se pare una dintre cele mai țări distribuții Te cunosc de undeva! de până acum. Mă bucur tare să fiu din nou în același proiect cu Liviu, pentru că de la Lala Band n-am mai apucat să filmăm pentru un show împreună.

E: În cei 6 ani de Radio Zu, am avut ocazia să întâlnesc aproape toți concurenții Te cunosc de undeva!, cel puțin din ediția acestea. Urmăresc de multă vreme emisiunea, care anul acesta a ajuns la majorat, iar distribuția de acum se anunță a fi una dintre cele mai tari. Va așteptăm din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, că să va convingeți.

Sunteți dispuse la machiaje extravagante și ținute ieșite din comun?

S: Oh wow, dispuse da, pregătite nu știu sigur E ciudat să te privești în oglindă și să nu te recunoști dar e și foarte distractiv în același timp. Uneori, trecem pe culoare, unii pe lângă alții și realmente nu ne dăm seama cine e cine.

E: Tot ce înseamnă ieșit din comun ne place. Cred că asta e adevăratul efort: să uiți un pic cine ești și să te lași condusă de un personaj care poate fi la polul tău opus. E uimitor cum toți concurenții se transformă real, inclusiv în culise. Nici nu mai știi dacă să-i strigi pe numele sau să le ceri un autograf.

În pielea căror artiști sau trupe v-ar plăcea să intrați?

S: Mă crezi dacă spun că nu am o preferință? Vreau să avem personaje ofertante, să avem schimbări spectaculoase și să iasă niște momente memorabile, virale.

E: O las pe Ruli să ne suprindă (râde). Eu pot doar să va spun că vom pași cu bucurie și entuziasm în liftul transformărilor, în fiecare ediție. bucuria face parte din noi amândouă, suntem ca niște copii nerăbdători, mereu (zâmbește).

Cum stați cu dragostea? Emma nu te căsătorești cu Tavi?

S: Eu am parte de multă iubire în jurul meu, de la Erin, la prieteni și de la familie.

E: Sunt înconjurată de iubire, iar asta se vede. Viață personală rămâne fix așa, personală (zâmbește). E rețeta succesului unui trăi bun, pentru mine.

Ce altceva faceți în timpul liber?

S: Care timp liber? Sunt ori la filmări, ori cu Erin, ori la studio, ori lucrez la proiectele mele. timpul liber nu prea există, însă vorba clasică: „dacă faci ce îți place, nu vei simți că lucrezi” este foarte adevărată, iar pentru asta sunt recunoscătoare.

E: Deși ziua mea începe la 5 și se termină undeva după miezul nopții, am învățat printre toate lucrurile pe care le-am de făcut, să îmi rezerv timp pentru mine. Deși pare că nu am timp liber, am învățat să îmi fac. Între 5 și 6, e ora de aur pentru mine, atunci știu sigur că nu mi sună telefonul. Atunci citesc, ascult discursuri sau pur și simplu savurez o cafea, în grădină.

Sore, i-ai făcut cunoștiință lui Erin cu Emma?

S: Vorbesc pe FaceTime atunci când suntem la filmări. Am plănuit și o vizită mai lungă, în care să petrecem mai mult timp împreună.

E: Erin este cea mai dulce și mai iubitoare. Trebuie să le fac o vizită, mi-a promis că mă învață cum să îmi împletesc codițe. V-am spus ce mamă extraordinară e Sore? Mă topesc când o aud vorbind cu Erin.

Ce vă doriți după acest show?

S: Sincer? Să facem din nou echipa, într-un alt proiect.

E: Că prietenia noastră să rămână exact cum este acum!

Vacanță ați avut?

S: 3 zile cu 3 zile, dar nu mă plâng, au fost 6 zile, adunate, foarte frumoase.

E: Am avut vacanță, da, mi-a ieșit și anul ăsta am venit cu bateriile încărcate, dar îmi mai trebuie o vacanța să-mi așez ideile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net