Sore, primul interviu după despărțire! Cum arată viața de femeie divorțată

Ultima actualizare:

Prima jumătate de an a fost plină pentru Sore Mihalache (32 de ani), atât pe plan profesional, cât și personal, după ce a participat în proiectul „Dancing on Ice: Vis în doi” și s-a despărțit de tatăl fetiței lor, Mircea Julean. Click! a stat de vorbă cu fosta solistă din „LaLa Band” și actriță în „Pariu cu viața” în cadrul unui eveniment la care a și cântat alături de Virgil Ianțu. 

Sore, după experiența „Dancing on Ice”
Sore, după experiența „Dancing on Ice”

Sore ne-a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, explicând și care sunt planurile sale de viitor. Iată cum arată viața ei după „Dancing on Ice” și ce surpriză a primit din partea fetiței ei, Erin!

Am auzit că ești plină de surprize. Unde sunt și ce pregătești?

Vin acum, imediat. La asta am tot lucrat. E și albumul pe listă. În fiecare an, spun că lansez un album, dar eu zic la ce lucrez, acum. Adevărul e că m-am răzgândit de 3 ori, în legătură cu albumul.

Citește și: Problema de sănătate ascunsă de Sore 

În schimb, momentan, nu despre asta e vorba. E vorba despre muzică. Sunt surprize muzicale și sunt surprize și în alte direcții, adică am multe proiecte. Sunt surprize frumoase, pe care de-abia aștept să le vedeți. 

Ai spus „colaborări speciale”. E o colaborare cu un fost membru „La La Band”?

Multe persoane de pe internet, de pe Instagram, mă întreabă când o să vină colaborarea cu Alina Eremia. Și noi am vorbit despre asta. Nu ne-am aliniat, însă, cu planurile, cu genurile muzicale, în ultimii ani, dar de dorit, ne dorim amândouă. Vom face, la un moment dat.

Vezi și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale 

Ai fost ocupată cu „Dancing on Ice” vreo 3-4 luni

„Dancing on Ice” mi-a ocupat absolut tot timpul. Dar, cu folos. Mi-a plăcut super mult. Toți colegii mei au avut un progres fantastic, la patinaj, din punctul meu de vedere. Și, mă bucur foarte mult pentru Jean Gavril că a câștigat.

Ce lucruri au putut face ei, ca prize, și multe momente spectaculoase! Noi ne-am axat mai mult pe emoție, pentru că și înălțimea dintre noi era aproape aceeași. Asta nu ne-a permis să facem ceea ce făceau colegii noștri.

Dar, cumva, pe mine mă bucură că show-ul a avut două echipe total diferite și ăsta e un câștig. Dar, pe plan profesional, ma ocup de muzică și o colecție nouă de haine. Abia ce am lansat-o. Colecția de vară.

Ai căzut de câteva ori la „Dancing on Ice” ...

Surprinzător, pentru mine, de altfel, la ce căzături am luat, nu m-am accidentat. Au fost niște mici accidentări la deget, dar nicio problemă. În schimb, căzăturile s-au datorat emoțiilor, gheața e surprinzătoare!

Erin, fiica ta, a fost cu tine, acolo?

A fost la un moment, la ultima ediție. I-a plăcut extraordinar de mult! Recunosc, pentru mine a fost mai greu un pic să știu că e prezentă, adică emoțiile au fost și mai mari. În același timp, am simțit să mă controlez mai bine, să îmi controlez mai bine emoțiile, știind că e ea acolo, ca să îi dau un exemplu pozitiv, de putere.

Nu ți-a zis că vrea și ea să se apuce de patinaj?

Ba da. Acum se visează patinatoare de performanță.

Și, o duci la patinaj?

O voi duce. Momentan, e cu dansul. Are și spectacol de dans, e foarte artistică.

Cum e viața după „Dancing on Ice”?

Din fericire, am foarte mult de lucru. Așa că, atât timp cât eu sunt ocupată, sunt în plină activitate și cu multă energie de oferit, lucrul ăsta pe mine mă face fericită.

Ai format un cuplu foarte frumos cu Grațiano Dinu, țineți legătura?

Da, ținem legătura. Am primit foarte multe complimente în direcția asta. Grațiano este un băiat extraordinar. Un tânăr la început de drum. Chiar l-am sfătuit să facă ceva în domeniul patinajului artistic, ca antrenor, în București, pentru că sunt foarte mulți oameni care ar veni să învețe de la el.

În ce relații ai rămas cu mama lui Grațiano?

Într-adevăr, e o femeie deosebită, ne-am înțeles foarte bine. Dar, de la emisiune, nu am mai vorbit cu dânsa.

Te-ai mutat în altă parte?

Unde să mă mut? Da, uite că am rupt tradiția. Deja de mai bine de doi ani, sunt în același loc. Nu plănuiesc să schimb casa. Îmi place în continuare energia ei.

Știm că nu-ți plac în casă multe lucruri dar de exemplu, la Erin în cameră, sunt jucării multe?

Sunt un pic mai multe decât mi-ar plăcea să fie. Încerc să o învăț să fie foarte ordonată, ca să elibereze spațiu. Chiar dacă are multe jucării, aranjate într-o manieră estetică, nu te încarcă vizual.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!