Sore s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Mircea Julean, după 8 ani de relație!

Ultima actualizare:

Sore nu mai formează un cuplu cu tatăl fiicei sale, Mircea Julean, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de opt ani de zile. Vedeta însăși a fost cea care a dat vestea fanilor, cu puțin timp în urmă. 

Este sezonul despărțirilor în showbiz! Sore și partenerul ei, Mircea Julean, au decis să pună capăt relației lor. Cei doi au format un cuplu opt ani de zile și împreună au o fetiță, pe nume Erin, în vârstă de șase ani. 

Citește și: Sore celebrează ziua de naștere a fiicei sale. Mesajul emoționant al vedetei

Fanii solistei au fost teribil de surprinși de faptul că Sore și iubitul ei au ales să-și spună ,,adio", mai ales că nimic nu prevestea o astfel de ruptură. În urmă cu câteva luni, Sore și fiica ei au apărut în cadrul unei emisiuni și părea că totul mergea foarte bine în viața personală a artistei. 

În ciuda imaginii afișate în public, adevărul era cu totul altul în familia lui Sore. Artista a dezvăluit că, de fapt, ea și Mircea Julean nu mai formau de ceva vreme un cuplu. Sore a ținut să sublinieze, în mesajul transmis pe rețelele de socializare, că cei doi vor fi mereu o familie și este recunoscătoare pentru tot ceea ce au trăit și au construit împreună.

Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r. fiica solistei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe rețelele sociale.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Sore nu se mărită cu iubitul avocat, nici după 9 ani de relație

Sore s-a despărțit de partener după opt ani de relație
Sore s-a despărțit de partener după opt ani de relație

De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fiicei sale

Sore și Mircea Julan s-au cunoscut în urmă cu nouă ani, iar solista povestea că între ei a fost o chimie foarte puternică, încă de la prima întâlnire. Vedeta și iubitul ei au devenit în scurtă vreme un cuplu solid, iar în 2016 s-a născut fiica lor, Erin.

Cântăreața a susținut întotdeauna că cei trei formează o familie, chiar dacă nu este căsătorită cu tatăl fiicei sale. La un an de la venirea pe lume a micuței, Mircea a cerut-o de soție pe Sore, iar artista a acceptat imediat. Totuși, partenerii nu aveau să ajungă niciodată în fața altarului. Cântăreața  mărturisea la începutul anului că nu agreează nunțile și că, în plan personal, un astfel de eveniment nu reprezintă un scop în sine. 

,,Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.", declara Sore pentru Viva

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net