EXCLUSIV Sore s-a mutat a șaptea oară: "Țin cont de energiile din casă". De ce nu s-a măritat până acum cu iubitul avocat

Ultima actualizare:

    Sore Mihalachefoto: Instagram
Sore Mihalachefoto: Instagram

Solista Sore Mihalache s-a mutat din nou, de data aceasta la casă, împreună cu toată familia. Este a 7-a mutare pe care o face în viața ei și, spunea ea, ultima. Sore ne-a povestit, în exclusivitate, de ce a tot făcut aceste schimbări, dar și cum mai arată viața ei de familie.

Sore Mihalache (31 de ani) este o mamă și o iubită fericită, chiar dacă ea și avocatul Mircea Julean nu s-au căsătorit încă. Am întâlnit-o pe solistă în culise la "Vorbește lumea" (PRO TV) și ne-a povestit ultimele noutăți.

"În perioada de izolare am petrecut timpul în familie și faptul că ne-am mutat la casă ne-a ajutat să ne deschidem foarte mult. Cred în energii, locurile și oamenii au energii, și atunci când noi, pentru că amândoi simțim acest lucru, decidem să ne mutăm, o facem în primul rând pentru energia casei în care locuim. De la mutarea numărul unu până în prezent au fost toate mutări în bine. Ne-am mutat de 7 ori, dar de aici, de unde ne-am mutat acum, nu mai intenționăm să plecăm. E casă cu curte, cu teren de joacă", ne-a povestit solista, mama unei fetițe de 5 anișori, pe nume Erin.


    Sore și avocatul Mircea Julean au o fetiță în vârstă de 5 anișorifoto: arhivă personală
Sore și avocatul Mircea Julean au o fetiță în vârstă de 5 anișorifoto: arhivă personală

Sore: "Nunta nu e pe lista de priorități"

"Eu, până la 21 de ani, am stat cu ai mei. Ceea ce m-a determinat să mă mut a fost distanța prea mare de acasă până în Buftea, unde filmăm <Pariu cu viața>. Făceam 3 ore pe drum. Dar m-am mutat în Pipera, în zona de nord, și timpul economisit era considerabil. Eu cred că experiențele pe care le acumulăm se descarcă în casa în care locuim, asta simt eu. Este ca atunci când faci curățenie și elimini niște produse, simți o eliberare, cam așa e cu mutatul la noi. Nu mă atașez de lucruri, casa e minimalist decorată și mă ajută să respir. Faptul că nu mă atașez de lucruri mă ajută să mă mut când simt nevoia. Cumva eu mă atașez de oameni nu de lucruri", ne-a povestit Sore. Solista ne-a spus și de ce nu s-a căsătorit până acum cu Mircea, cu care are o relație din 2010. "Nunta nu e pe lista de priorități, consider că am tot ce am nevoie. Am fost martorul multor nunți și am observat cât este de stresant pentru miri", a încheiat vedeta.

Citește și:

Ce a făcut Sore cu primii bani câștigați. Muncește de la 11 ani

Sore și-a botezat fetița. Nașa este o solistă celebră 

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net