Sore celebrează ziua de naștere a fiicei sale. Mesajul emoționant al vedetei

Ultima actualizare:

Sore Mihalache este foarte emoționată deoarece fiica ei, Erin, a împlinit 6 ani. Vedeta a împărtășit fanilor pe social-media o imagine superbă alături de copilă și un mesaj impresionant în care descrie emoțiile care o încearcă în această zi specială. 

sore png

Pentru Sore Mihalache, 32 de ani, ziua de azi este una foarte specială, căci fetița ei, Erin, împlinește șase anișori. 

Mândra mămică împărtășește mereu fanilor pe social-media imagini cu micuța, iar fanii au observat că între cele două există o conexiune foarte frumoasă. Sore a publicat azi o fotografie alături de fiica ei, cu ocazia zilei de naștere a copilei, care împlinește șase ani. 

Citește și EXCLUSIV Sore s-a mutat a șaptea oară: "Țin cont de energiile din casă". De ce nu s-a măritat până acum cu iubitul avocat

Vedeta i-a pregătit fiicei sale o surpriză dulce, de care cea mică s-a bucurat foarte mult.

,,La multi ani, gagica mea! 6 ani magici, cea mai mare dragoste cunoscuta de mine dar si cele mai mari griji si panici pentru fiecare febra sau lovitura. Stiu ca fiecare parinte incearca sa spuna in cuvinte cum se traduc sentimentele pe care le simte pentru copil si toti ajungem la concluzia ca e aproape imposibil de facut :) E o dragoste ce nu o poti descrie si pe care ai cautat-o toata viata si cu ea vrei sa traiesti. Ce iti doresc eu, maimutica de 6 ani, e sa pastrezi cu tine toata bunatatea pe care o porti, sa-ti pastrezi curajul, sensibilitatea, iubirea infinita pe care o oferi si sa fii convinsa ca voi fi mereu in spatele tau si, oricand vei vrea, in dreapta ta", a scris vedeta pe Instagram. 

Sore Mihalache nu are de gând să se căsătorească

Sore Mihalache trece printr-o perioadă prielnică și din punct de vedere profesional. Vedeta participă la prima ediție ,,Dancing on Ice" și a impresionat deja juriul cu o reprezentație în care a fost îmbrăcată precum prințesa Elsa din ,,Frozen".

Citește și Primele imagini de la Dancing on Ice. Ce rochii superbe au Iulia Albu, Ruby și Sore!

Solista trăiește o poveste de dragoste cu avocatul Mircea Julean, iar împreună au o fetiță în vârstă de 6 ani, însă cuplul nu s-a căsătorit nici până la acest moment.

Totuși, artista a dezvăluit că partenerul ei a cerut-o de soție, însă nunta nu este pe lista ei de priorități. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net