Sore a arătat tot la Dancing On Ice. Ținuta provocatoare cu care a patinat pe melodia Madonnei

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

În episodul 4 al emisiunii "Dancing on Ice - Vis în doi", difuzat sâmbătă seara, la Antena 1, Sore și Grațiano Dinu au avut parte de o reprezentație pe gheață pe ritmurile melodiei ”Vogue”, a Madonnei. Solista a arătat spectaculos și a purtat o ținută provocatoare.

image

A fost o seară extraordinară și pentru Sore și Grațiano. Stilul "Vogue", patinat pe acordurile lui John Legend, coregrafia bine aleasă și fluiditatea pe gheață i-au plasat pe primele locurile ale clasamentului. Sore și-a încântat admiratorii și cu o ținută îndrăzneață, care i-a arătat posteriorul tonifiat. Solista, pe numele ei Sorina Mihalache, a purtat un body din plasă, decoltat în partea de jos, cu ciorapi până peste genunchi, iar coafura și machiajul au fost extravagante.

Citește și: Ruby, ruptură de ligament la Dancing on Ice. Cum a revenit pe gheață

"Wow, ce seară! Am reușit să îmi înving emoțiile, sunt super mândră de cum a arătat Vogue-ul nostru pe gheață, a fost o mega provocare, pe bune! Văzând cât de mult ne-am montat într-o săptămâna, mă face să fiu foarte mândră de noi, Grațiano Dinu! Ești cel mai bun partener pe care îl puteam avea, îmi dai încredere și mă ajuți să fiu calmă, atunci când moleculele din corpul meu explodează. Iar voi, publicul, sunteți minunați și să știți că simțim și vedem toată susținerea voastră și tot ce ne dorim este să fim nr 1 pentru voi", a scris Sore, pe Instagram, după momentul de aseară.   

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Sore nu se mărită cu iubitul avocat, nici după 9 ani de relație

Cine este Grațiano Dinu, partenerul lui Sore

Sore participă la Dancing on Ice - Vis în doi, alături de Grațiano Dinu. Tânărul a decis să se înscrie în speranța că va câștiga marele premiu și își va putea ajuta mama, antrenoare de patinaj. Aceasta are nevoie de sprijin pentru a-și pregăti elevii. Grațiano Dinu este din Galați și a absolvit Facultatea de Sport, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială.

"O să vă impresioneze povestea lui, o să vă surprindă povestea noastră, însă cel mai important aici este visul lui, motivul pentru care concurăm împreună: Grațiano își dorește să schimbe viitorul patinajului în România, prin prisma celor cinci mici sportivi, antrenați de mama lui", declara Sore.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net