Andreea Bălan, primele imagini din momentul său special de la Dancing on Ice! VIDEO

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Pe lângă muzică și dans, se pare că în viața Andreei Bălan a apărut o nouă pasiune, și anume patinajul artistic. Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedetă, care a anunțat de curând că urmează să prezinte un număr pe scena de gheață de la Dancing on Ice.

Andreea Bălan, primele imagini din momentul său special de la Dancing on Ice Foto: Instagram
Andreea Bălan, primele imagini din momentul său special de la Dancing on Ice Foto: Instagram

Deși inițial s-a crezut că ar putea face parte din juriu, Andreea Bălan participă, într-adevăr, în competiția de la Antena 1, însă sub într-un alt rol. Cântăreața urmează să prezinte un număr de patinaj artistic la Dancing on Ice, după ce a mărturisit că „s-a îndrăgostit iremediabil” de tot ce ține de acest domeniu.

Andreea Bălan, primele imagini din momentul său special de la Dancing on Ice

Artista s-a tot antrenat de ceva vreme încoace, publicând pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apărea lovită sau cu julituri, în urma căzăturilor pe gheață. Abia recent au aflat însă admiratorii săi că Andreea a pregătit în tot acest timp un moment pentru emisiunea Dancing on Ice

Andreea Bălan a publicat pe rețeaua de socializare și primele imagini din numărul artistic pe care îl va prezenta, alături de partenerul ei, Gabriel Coconu. Aceasta a precizat că nu a mai patinat niciodată, așa că a fost nevoită să se antreneze din greu, cu „vânătăi, julituri și tăieturi”, pentru ca momentul să iasă perfect.

Andreea Bălan s-a îndrăgostit de patinajul artistic

Sunt foarte fericită să vă anunț în sfârșit pentru ce mă antrenez de ceva timp. Ei bine, în ultima lună, m-am antrenat zilnic (cu vânătăi, julituri, tăieturi) pentru un super moment special în emisiunea Dancing on Ice, pe care îl veți vedea într-una din galele viitoare.

Și sunt cea mai norocoasă deoarece am cel mai potrivit partener, super talentat, puternic, ambițios și carismatic, Gabriel Coconu, care îmi face toate nebuniile (prizele) și alături de el pot să zbor până la stele.

Citește și: Andreea Bălan, dans demențial la Te cunosc de undeva. Cu picioarele lovite, artista a întrecut orice așteptare

Sincer, nu credeam că voi mai găși ceva care să îmi placă atât de mult la fel ca muzica și dansul, dar iată că patinele și gheața m-au făcut să mă îndrăgostesc iremediabil.”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

De menționat că nu am patinat niciodată, iar acum îmi doresc să fiu cât mai bună și să performez măcar 50 % față de cum o fac deja în dans.”, a mai adăugat artista.

Inițial, admiratorii ei au crezut că Andreea Bălan s-ar fi ales cu juliturile respective în urma repetițiilor de la „Te cunosc de undeva”, acolo unde este membră a juriului și a prezentat de curând un număr spectaculos de dans.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
survivor domnul dan jpg
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net