VIDEO Andreea Bălan, dans demențial la ,,Te cunosc de undeva". Cu picioarele lovite, artista a întrecut orice așteptare

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a arătat fanilor ei imagini cu reprezentația de la noul sezn ,,Te cunosc de undeva". Vedeta a făcut o demonstrație extraordinară de dans alături de partenerul Petrișor Ruge, în ciuda accidentărilor repetate pe care le-a suferit artista în ultima vreme . 

VIDEO Andreea Bălan, dans demențial la ,,Te cunosc de undeva"
VIDEO Andreea Bălan, dans demențial la ,,Te cunosc de undeva"

Noua ediție a show-ului ,,Te cunosc de undeva" se anunță a fi una plină de momente speciale, iar unul dintre acestea va fi reprezentația de dans a Andreei Bălan împreună cu Petrișor Ruge. 

Artista a făcut azi o surpriză fanilor și a postat la story pe Instagram un clip spectaculos din timpul sezonului ce urmează a fi difuzat. Urmăritorii de pe Instagram ai Andreei Bălan au avut plăcerea de a o vedea pe artistă într-o demonstrație de dans amețitor. 

Andreea Bălan apare într-o rochiță scurtă și pletele blonde, mișcându-se cu cu senzualitate pe ritmul muzicii, iar la un moment dat partenerul ei o ridică deasupra capului, într-o mișcare ce va ține publicul cu sufletul la gură. 

În clipul postat, Andreea Bălan se mișcă excepțional de bine și nu pare să greșească nici măcar un pas, deși în ultima vreme s-a accidentat de mai multe ori.

Andreea Bălan a postat imagini cu genunchii tumefiați

O astfel de situație recentă care i-a îngrijorat pe fani a fost incidentul de la filmările noului ei videoclip, când solista a luat o căzătură urâtă în timpul unei coregrafii complexe. 

Andreea Bălan mai are în desfășurare un proiect TV în afară de show-ul ,,Te cunosc de undeva", este vorba de emisiunea ,,Dancing on Ice", unde va avea și acolo o apariție. 

Vedeta a postat luna trecută imagini cu genunchii tumefiați, iar fanii au reacționat foarte îngrijorați. Se pare că vedeta tocmai se întorsese din vacanța în Austria, unde a încercat să învețe să schieze.

Deși a căzut de mai multe ori, Andreea Bălan nu s-a lăsat până nu a reușit să își țină echilibrul pe schiuri. Fiind o fire atletică, care iubește mișcarea și acceptă orice provocare, vedeta a transmis și un mesaj fanilor la acel moment despre ambiție și determinare, calități care au ajutat-o de fiecare dată în carieră, dar și în viața personală.

"Ideea este: nu contează de câte ori cazi în viață, te ridici la loc și mergi mai departe cu mai multă ambiție și perseverență. Și după ce râdeți de mine, intrați pe youtube și vedeți noul vlog cu peripețiile din Tulum”, a scris Andreea pe rețelele de socializare. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net