Andreea Bălan, cu picioarele tumefiate de la lovituri. Imaginile cu artista plină de vânătăi au uimit

Ultima actualizare:

Andreea Bălan i-a îngrijorat pe fanii de pe Instagram, după ce a făcut publice două fotografii în care pe picioarele sale sunt vizibile mai multe vânătăi. Artista a dezvăluit fanilor cum au fost cauzate și i-a asigurat că totul este în regulă. 

Andreea Bălan a distribuit instantanee care i-au îngrijorat pe fani
Andreea Bălan a distribuit instantanee care i-au îngrijorat pe fani

Andreea Bălan este pasionată de dans, nu doar de industria muzicală. În anul 2008 a făcut echipă cu Peterișor Ruge la emisiunea "Dansez pentru tine" și au reușit să câștige premiul cel mare. Artista a observat potențialul imens pe care îl avea Petrișor și i-a oferit un loc în echipa sa de dans.

Din acel moment a început o colaborare fructuoasă, iar în prezent Petrișor Ruge este nelipist din spectacolele Andreei Bălan. Cei doi sunt și buni prieteni, nu doar parteneri de dans. 

Andreea Bălan, plină de vânătăi

image

Întoarsă dintr-o scurtă vacanță în Austria, unde a schiat pentru prima dată, Andreea a reușit să își îngrijoreze fanii după ce a distribuit mai multe instantanee în care pe picioarele sale sunt evidente mai multe vânătăi.

image

Artista s-a fotografiat în cadă, cu picioarele expuse. Mai multe echimoze, datorate probabil căzăturilor pe care le-a avut în timpul repetițiilor pentru spectacolele sale, sunt vizibile pe ambele picioare.

În dreptul imaginilor, Andreea a adăugat o scurtă descriere pentru a clarifica sursa loviturilor. "Fără muncă nu se poate. Cazi și te ridici, indiferent de orice. Spectacolul trebuie să continue", au fost cuvintele scrise de Andreea

Andreea Bălan, accident de schi în Austria 

Recent, Andreea a dezvăluit că a fost într-o scurtă vacanță în Austria pentru a se bucura de peisajele spectaculoase și de celebrele pârtii de schi. Deși nu știe să schieze, acest lucru nu a îmăiedicat-o pe Andreea să se îmbrace adecvat și să încalțe o pereche de schiuri.

A căzut de mai multe ori, dar s-a ridicat de fiecare dată și nu a renunțat până nu a reușit să își mențină echilibrul. Fanii au fost încântați să observe cât de ambițioasă este vedeta, care nu renunțat după prima căzătură serioasă! 

"Ideea este: nu contează de câte ori cazi în viață, te ridici la loc și mergi mai departe cu mai multă ambiție și perseverență. Și după ce râdeți de mine, intrați pe youtube și vedeți noul vlog cu peripețiile din Tulum”, nota Andreea, în dreptul imaginilor pe care le-a distribuit. 

Andreea Bălan visează la un apartament în Dubai

Andreea Bălan a început anul 2022 cu dreptul. Se pare că solista dorește să își achiziționeze un apartament în Dubai. A cercetat piața cu atenție și a solicitat ajutorul Ralucăi Tănase și soțul artistei, Mircea Brânzei pentru că ei deja și-au cumpărat două imobile de lux situate acolo. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net