Primele declarații ale Vivianei Sposub despre scandalul cu Andreea Bălan

Ultima actualizare:

Viviana Sposub a vorbit recent despre scandalul dintre ea și Andreea Bălan, iar bruneta a recunoscut că situația este extrem de tensionată. 

Viviana Sposub se iubește cu George Burcea, fostul Andreei Bălan
Viviana Sposub se iubește cu George Burcea, fostul Andreei Bălan

Viviana Sposub, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!", este una dintre cele mai admirate prezențe feminine din lumea mondenă. Notorietatea fostei asistente TV a crescut după ce a participat la show-ul "Ferma" de pe Pro TV, unde l-a cunoscut pe actualul iubit, actorul George Burcea.

Cei doi au început imediat o idilă pasională și s-au afișat public în ipostaze extrem de tandre. Fosta soție a lui George Burcea, nimeni alta decât Andreea Bălan, nu s-a arătat deloc încântată de noua relație a actorului. Artista și George Burcea Burcea au fost căsătoriți doar câteva luni și au divorțat brusc. Cu toate acestea cei doi au devenit părinții a două fetițe, Clara și Ella.

Andreea Bălan a fost în primă fază extrem de revoltată de faptul Viviana Sposub petrece timp cu fiicele ei și ale lui George Burcea. Cântăreața i-ar fi adresat vorbe grele Vivianei Sposub în timpul unei convorbiri telefonice, iar din acel moment războiul dintre cele două a escaladat. 

Viviana Sposub a recunoscut recent că situația dintre ea și Andreea Bălan rămâne una tensionată și a subliniat că își dorește să aibă o relație frumoasă cu fetițele lui George Burcea și ale Andreei Bălan. 

„În orice interviu încerc să evit întrebările legate de acest subiect pentru că nu vreau să se creeze și mai multă tensiune decât este deja și nu vreau ca oamenii să mă asocieze cu acest subiect. Cu toate astea, nu pot să mă feresc la nesfârșit, lucrurile acestea sunt parte din viața pe care o trăiesc acum. Sper la ziua în care totul va fi bine, dar pentru asta e nevoie de maturitate. Sunt alături de George în această perioadă grea, mă bucur de fiecare dată când îl văd alături de copii, ofer toată iubirea mea atât lui, cât și fetițelor cu care am o relație extraordinară, și cam asta e tot ce pot să vă spun deocamdată.”, a spus Viviana, pentru Playtech.ro.

Bruneta mai adăugat că este alături de partenerul ei și că este nevoie de multă maturitate pentru a depăși acest scandal. 

Viviana Sposub și Andreea Bălan, un conflict din orgoliu

Conflictul dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan a degenerat după ce artista i-a spus clar lui George Burcea că nu vrea ca fiicele ei să interacționeze cu noua sa parteneră. Această măsura nu i-a convenit nici actorului și nici Vivianei Sposub care a a declarat despre Andreea Bălan că este mult prea orgolioasă. 

Artista a aruncat acuzații grele la adresa fostului soț, în care i-a reproșat că nu respectă hotărârea judecătorească cu privire la faptul că el are dreptul să petreacă timp cu fetițele doar la el acasă, nu și la locuința iubitei sale, Viviana. 

De partea cealaltă, George Burcea acuzat-o pe fosta soție că nu-l lasă să-și vadă copiii și că are de gând să acționeze pe cale legală. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net