Momente tensionate la "Bravo, ai stil"! Viviana Sposub, criticată dur de o colegă

14 ianuarie 2022

Competiția de la "Bravo, ai stil" devine din ce în ce mai acerbă, iar concurentele dau tot ce au mai bun pentru a-i impresiona pe jurații exigenți. Unele dintre ele sunt nemulțumite de modul în care aceștia jurizează, iar în ultima gala Ruxi a răbufnit la adresa juriului și a uneia dintre concurente. 

article img

Ruxi este una dintre cele mai apreciate concurente ale emisiunii, dar în gala cu tematica Tokyo Glam concurenta nu a reușit să îi impresioneze prin alegerea vestimentare pe care a făcut-o. Nemulțumită de criticile pe care le-a primit și considerând că alte concurente sunt avantajate, Ruxi a răbufnit la testimoniale și a spus clar și răspicat ce o deranjează nespus.

Concurenta susține că de cinci luni alocă timp și energie pentru alegerea celor mai inspirate ținute, însă simte că a obosit și că nu mai dorește să facă parte din emisiune.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img

"Nu sunt pe dramă, doar mi-am spus niște păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp. Am dreptul să spun că nu mai pot că nu îmi mai dau interesul cum mi l-am dat până acum pentru că nu mai am energie și nici voință.

Eu mi-am demonstrat ce am avut de demonstrat că după asta sunt capabilă să fac haine și să îmi dezvolt cariera și pe partea asta. De mâine pot să plec!", a fost mesajul concurentei. 

article img
Ruxi este nemulțumită de jurizarea de la "Bravo, ai stil" Sursă foto: Captură KanalD

Mai mult decât atât, ea este de părere că unele dintre participante sunt avantajate de juriu și că ținutele acestora sunt evaluate cu mai multă indulgență decât în cazul său. Ruxi nu s-a ferit să ofere și nume. Cea pe care o consideră preferata juraților este Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea: "Viviana face multe greșeli stilistice care sunt trecute cu vederea", este părerea lui Ruxi.

article img
Viviana Sposub a fost ținta criticilor Ruxandrei Sursă foto: KanalD

CINE ESTE RUXI DE LA bRAVO, AI STI

Roxana Erdei, pe numele ei real, a devenit cunoscută în mediul online în perioada în care făcea parte din proiectul LikeOne, alături de Creața. Ulterior, cele două au decis să pornească pe drumuri separate, chiar dacă se bucurau de un succes fantastic.   

Vedeta este urmărită în prezent de 513 mii de persoane pe instagram, acolo unde postează fotografii din vacanțe, dar și diferite imagini și filmulețe amuzante, aceasta fiind cunoscută pentru că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat.