Momente tensionate la "Bravo, ai stil"! Viviana Sposub, criticată dur de o colegă

Competiția de la "Bravo, ai stil" devine din ce în ce mai acerbă, iar concurentele dau tot ce au mai bun pentru a-i impresiona pe jurații exigenți. Unele dintre ele sunt nemulțumite de modul în care aceștia jurizează, iar în ultima gala Ruxi a răbufnit la adresa juriului și a uneia dintre concurente. 

image

Ruxi este una dintre cele mai apreciate concurente ale emisiunii, dar în gala cu tematica Tokyo Glam concurenta nu a reușit să îi impresioneze prin alegerea vestimentare pe care a făcut-o. Nemulțumită de criticile pe care le-a primit și considerând că alte concurente sunt avantajate, Ruxi a răbufnit la testimoniale și a spus clar și răspicat ce o deranjează nespus.

Concurenta susține că de cinci luni alocă timp și energie pentru alegerea celor mai inspirate ținute, însă simte că a obosit și că nu mai dorește să facă parte din emisiune.

"Nu sunt pe dramă, doar mi-am spus niște păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp. Am dreptul să spun că nu mai pot că nu îmi mai dau interesul cum mi l-am dat până acum pentru că nu mai am energie și nici voință.

Eu mi-am demonstrat ce am avut de demonstrat că după asta sunt capabilă să fac haine și să îmi dezvolt cariera și pe partea asta. De mâine pot să plec!", a fost mesajul concurentei. 

Ruxi este nemulțumită de jurizarea de la "Bravo, ai stil" Sursă foto: Captură KanalD
Ruxi este nemulțumită de jurizarea de la "Bravo, ai stil" Sursă foto: Captură KanalD

Mai mult decât atât, ea este de părere că unele dintre participante sunt avantajate de juriu și că ținutele acestora sunt evaluate cu mai multă indulgență decât în cazul său. Ruxi nu s-a ferit să ofere și nume. Cea pe care o consideră preferata juraților este Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea: "Viviana face multe greșeli stilistice care sunt trecute cu vederea", este părerea lui Ruxi.

Viviana Sposub a fost ținta criticilor Ruxandrei Sursă foto: KanalD
Viviana Sposub a fost ținta criticilor Ruxandrei Sursă foto: KanalD

CINE ESTE RUXI DE LA bRAVO, AI STI

Roxana Erdei, pe numele ei real, a devenit cunoscută în mediul online în perioada în care făcea parte din proiectul LikeOne, alături de Creața. Ulterior, cele două au decis să pornească pe drumuri separate, chiar dacă se bucurau de un succes fantastic.   

Vedeta este urmărită în prezent de 513 mii de persoane pe instagram, acolo unde postează fotografii din vacanțe, dar și diferite imagini și filmulețe amuzante, aceasta fiind cunoscută pentru că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net