Ruxi, apariție de senzație la "Bravo, ai stil". Ținuta care i-a cucerit pe jurați

Ultima actualizare:

Competiția "Bravo, ai stil" continuă, iar concurentele au dificila sarcină de a găsi cele mai inspirate ținute prin care să îi impresioneze pe exigenții jurați și să obțină cele mai mari note. 

Ruxi a impresionat din nou la "Bravo, ai stil" Sursă foto: Kanal D
Ruxi a impresionat din nou la "Bravo, ai stil" Sursă foto: Kanal D

Ruxi a reușit să impresioneze încă o dată și să obțină laude din partea juriului, iar vestimentația pe care a ales-o a fost una mai mult decât îndrăzneață.

Ruxi a distribuit fotografii cu ținuta pe pagina personală de Instagram, acolo unde a recunoscut că gala a fost una solicitantă, iar alegerea hainelor i-a oferit bătăi de cap.

Ruxi a făcut din nou furori în gala "Bravo, ai stil"

Ea a solicitat sprijinul admiratorilor și i-a rugat să o voteze pentru a avea o șansă de a obține un loc în următoarea etapă a competiției. 

Rux a ales o pereche de pantaloni scurți, o jachetă din piele, un sutien cu un model interesant, o pereche de dresuri rupți și o pălărie cu pene, care cu siguranță a fost elementul spectaculos al întregii ținute.

A încălțat o pereche de botine cu un toc spectaculos și a reușit să danseze impecabil, spre deliciul juraților și telespectatorilor. 

Cine este Ruxi de la "Bravo, ai stil"

Ruxi Opulenta sau Roxana Erdei, pe numele ei real, a devenit cunoscută în mediul online în perioada în care făcea parte din proiectul LikeOne, alături de Creața. Ulterior, cele două au decis să pornească pe drumuri separate, chiar dacă se bucurau de un succes fantastic. 

Vedeta este urmărită în prezent de 513 mii de persoane pe instagram, acolo unde postează fotografii din vacanțe, dar și diferite imagini și filmulețe amuzante, aceasta fiind cunoscută pentru că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Ruxi și Creața au avut un proiect de succes împreună. Sursă foto: Arhivă personală
Ruxi și Creața au avut un proiect de succes împreună. Sursă foto: Arhivă personală

Puțini știu că Ruxi Opulenta este pasionată de modă, însă analizându-i profilul de instagram, este evident că vedeta este preocupată de stil și că încearcă să își aleagă ținutele astfel încât să iasă în evidență.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net