Ilinca Vandici, în lacrimi la Bravo, Ai Stil! Drama cu care trăiește an de an de Crăciun

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici nu s-a putut abține și i-au dat lacrimile în timpul filmărilor Bravo, Ai Stil! Celebrities!. Vedeta a fost emoționată de câteva versuri fredonate de Amna, care a menționat cât de importante sunt persoanele dragi din viețile noastre.

Ilinca Vandici, în lacrimi la Bravo! Ai Stil Celebrietes!
Ilinca Vandici, în lacrimi la Bravo! Ai Stil Celebrietes!

Ilinca Vandici nu a rămas indiferentă la melodia cântată de una dintre concurentele Bravo, Ai Stil! Celebrities! și i-a atins o coardă sensibilă. Astfel, în timp ce discuta cu Amna și restul fetelor din concurs în ediția specială de Crăciun, prezentatoarea tv a început să lăcrimeze, ba chiar a fost nevoită să se asigure că nu i se strică machiajul.

Ilinca Vandici, în lacrimi la Bravo, Ai Stil! Celebrities!

Vorbele Amnei au emoționat-o, iar artista și-a cerut scuze că a făcut-o să plângă. Ilinca Vandici a spus că versurile au emoționat-o, motiv pentru care a lăcrimat. Prezentatoarea Kanal D este emotivă în prag de sărbători, mai ales că și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani. De fiecare dată când se amintește despre întregirea familiei, Crăciun în familie sau pilde care duc în direcția asta, Ilinca Vandici nu se poate abține și plânge, amintindu-și de părintele ei plecat mult prea devreme dintre noi.

După ce s-a luptat ani la rând cu o boală necruțătoare, tatăl Ilincăi Vandici a încetat din viață. Tragedia s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, însă prezentatoarea tv a fost foarte legată de părintele ei, fiind chiar prieteni foarte buni, cu o legătură pe care nu o s-o mai aibă cu nimeni niciodată.

Trecerea în neființă a tatălui Ilincăi Vandici o face de fiecare dată să-și amintească de faptul că nu mai alături de familie. Fire sensibilă, vedeta tv este emoționată la fiecare moment ce are legătură cu familia. De câțiva ani, Ilinca Vandici trăiește o viață de vis, de când a venit pe lume Zian, fiul ei. Este căsătorită, a avut o nuntă spectaculoasă și o carieră înfloritoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net