Ilinca Vandici, pictorial pentru Click! TV, într-un interviu de excepție

Ultima actualizare:

Ghidul TV dedicat Crăciunului apare pe piaţă cu o zi mai devreme, mai exact joi, 23 decembrie. Pe copertă, în haine de Crăciuniţă sexy, este Ilinca Vandici, prezentatoarea reality-show-ului “Bravoi, ai stil! Celebrities” de la Kanal D. Cu ocazia realizării acestui shooting special, vedeta ne-a acordat în exclusivitate detalii despre cum petrece de obicei Sărbătorile de Iarnă.

image

Pentru Ilinca Vandici Crăciunul înseamnă timp de calitate petrecut în familie şi încă o ocazie de a clădi amintiri frumoase. Prezentatoarea reality-show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” rememorează cele mai frumoase momente petrecute cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă și dezvăluie ce planuri obișnuiește să-și facă în această perioadă a anului.

  • Ce se mai întâmplă la “Bravo, ai stil! Celebrities”?

Ilinca Vandici: Se întâmplă lucruri foarte interesante, dar cel mai mult mă bucură metamorfoza prin care fiecare concurentă în parte a trecut sau trece. Mă fascinează și aștept cu nerăbdare fiecare ediție, ca să văd ce au mai pregătit concurentele, pentru că mi se par absolut toate cu adevărat spectaculoase.

  • Ce înseamnă pentru tine Crăciunul?

Armonie, iubire, pace, tradiţie, obiceiuri. Pentru mine, Crăciunul înseamnă momente unice prin care adunăm amintiri frumoase, clipe minunate petrecute alături de cei dragi. Înseamnă vacanță, zăpadă, este tot ceea ce poate fi mai frumos, mai ales legătura cu copilăria, perioada în care mi s-a insuflat bucuria de a petrece Crăciunul în familie, cu masa plină de bunătăţi gătite în casă, împodobitul bradului şi desfacerea cadourilor.

Ilinca Vandici: «Îmi aduc aminte cu mare drag de fiecare Crăciun în parte»

  • Care este cel mai frumos Crăciun al copilăriei?

Îmi aduc aminte cu mare drag de fiecare Crăciun în parte, nu este unul anume. Toate au fost superbe, prin toate lucrurile pe care le-am spus mai devreme. Mi-au rămas în suflet şi le-am păstrat cu mare drag și acum: împodobirea casei, a bradului, pregătirile de dinainte, inclusiv toate preparatele pe care le făceam împreună cu mama şi apoi le puneam pe masă. Atunci bucuria copiilor erau acele bomboane de brad învelite în staniol, le legam cu ață și le puneam în brad împreună cu sora mea. Iar aşteptarea lui Moş Crăciun în dimineţile de 25 decembrie era plină de emoţii, alergam la propriu ca să vedem ce cadouri ne-a lăsat. Sunt amintiri pe care le port în suflet și încerc să îi creez şi fiului meu, Zian, aceeaşi atmosferă şi aceleaşi amintiri frumoase în ceea ce priveşte Crăciunul, tradițiile și tot ce înseamnă pentru mine această sărbătoare.

image
  • Când începe Ilinca goana după cadouri?

Pe la jumătatea lunii decembrie am realizat că mai avem foarte puțin până la Crăciun și că nu m-am pregătit cu absolut nimic și am intrat puțin în panică. Lucrurile se întâmplă în felul următor: fac liste cu toți cei dragi, astfel încât să nu uit pe nimeni, ceea ce îmi ia vreo două-trei zile, apoi începe goana după cadouri. Pentru unele mă duc direct în magazine, pe altele le comand online. Apoi începe distribuirea lor, pentru că am finuți din Oradea, de exemplu, cărora trebuie să le trimit mai devreme, prin curier, astfel încât cadourile să ajungă înainte de Crăciun. Apoi încerc să ajung la

toţi cei dragi, care îmi sunt alături și pentru care pregătesc întotdeauna un cadou de Sărbători. În ceea ce priveşte familia, păstrez tradiţia de a pune cadourile sub brad. Nu le spun ce le-am cumpărat, dar în general achiziţionez ce ştiu că au nevoie, ce ştiu că le place. Chiar trec în listă, în dreptul numelui, şi cadoul, în funcţie de cum îi cunosc pe oamenii respectivi. Pentru Zian lucrurile stau un pic diferit, pentru că în fiecare an am angajat un Moş care să vină acasă să îi aducă toate darurile în sacul lui. Învăţăm poezii, ne pregătim şi sper ca şi anul acesta să-l avem fizic pe Moş Crăciun printre noi.

Ilinca Vandici: «Îmi place ca bradul de Crăciun să fie stilat şi extrem de fashion»

  • Care e la tine ritualul împodobirii bradului?

De vreo trei ani avem brad artificial, pe care îl desfacem la început de decembrie, îl împodobim şi îl ținem până în ianuarie. Chiar dacă nu simt miros de brad în casă, ajutăm un pic la protejarea naturii, eu așa simt. Îl împodobim împreună cu Zian, cu socrii și în fiecare an încercăm să schimbăm culorile ornamentelor. Vedem ce se mai potrivește din anul precedent, apoi cumpărăm ceva nou. Îmi place ca bradul de Crăciun să arate frumos, stilat şi extrem de fashion. Îl ajutăm pe Zian să pună vârful, îi şi place acest lucru. Mă ajută mult să împodobesc bradul.

image
  • Şi de Revelion care îţi este tradiţia?

Anul trecut am petrecut, ca de fiecare dată, Crăciunul în familie, iar de Revelion am fost la munte, unde am închiriat o casă de vacanță. Am mâncat preparate tradiționale, am petrecut, am avut și un foc de artificii, șampanie, struguri, așa cum cer tradițiile de Anul Nou.

Ilinca Vandici: «Vă doresc sărbători frumoase şi binecuvântate tuturor»

  • Dar anul acesta, ce planuri ai pentru Revelion?

Am avut ani de-a rândul dorința de a petrece Revelionul în altă ţară, ceea ce am şi făcut, pentru că de Crăciun petreceam în familie şi legam Anul Nou de o vacanţă de iarnă. De câţiva ani buni nu mai fac asta, pentru că nu mi se pare atât de emoţionant, se pierde din farmecul a ceea ce înţelegem noi prin petrecerea de Revelion. Am preferat în ultimii ani să petrecem acest moment în ţară, am fost la diferite petreceri, am fost la munte cu prieteni, fini, ceea ce a fost foarte plăcut, o minivacanţă binevenită. Aşa vom face şi anul acesta. Vă doresc sărbători frumoase şi binecuvântate tuturor, alături de toţi oamenii dragi şi importanți pentru voi. Să păstrați clipele acestea în suflet şi să le faceţi să conteze. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru toată susţinerea.

  • După excesele de Sărbători și după toată agitaţia din decembrie, cum îţi place să petreci în ianuarie?

Ianuarie se anunță o lună agitată, dar e bine, căci eu iubesc să fac tot felul de lucruri, să am joburi, să vin la muncă, simt că sunt folositoare, că fac ceva benefic cu timpul meu. Nu simt nevoia de repaos sau de liniște. Cum e ziua de luni aşa va fi toată săptămâna, cum începi anul așa ar trebui să-ți și meargă. Prefer să încep noul an muncind, fie că este vorba de colaborări în online, fie că vorbim de “Bravo, ai stil! Celebrities”, mie îmi place să fiu în mijlocul evenimentelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net