INTERVIU Ilinca Vandici, secrete de familie: ┬źRela╚Ťia cu Andrei este una foarte s─ân─âtoas─â┬╗

image
Ilinca Vandici a împlinit 34 de ani pe 17 iunie

Ilinca Vandici este o femeie ├«mplinit─â! La 34 de ani se consider─â cea mai bun─â variant─â a ei. Este o mam─â dedicat─â, o so╚Ťie implicat─â ╚Öi o profesionist─â atunci c├ónd vine vorba de televiziune ╚Öi de jobul ei. Pe 29 august, Ilinca revine la Kanal D, al─âturi de colegii ei cu noi edi╚Ťii ÔÇťBravo, ai stil! CelebritiesÔÇŁ. Click! a stat de vorb─â cu vedeta ╚Öi a aflat detalii de culise din via╚Ťa Ilinc─âi Vandici!

 • Click! Ilinca, cum a fost vara asta pentru tine? Te-ai limitat la vacan╚Ťele ├«n Rom├ónia?

Ilinca Vandici: Da, anul acesta ne-am limitat la vacan╚Ťele ├«n ╚Ťar─â, dar nu mi-a p─ârut r─âu, pentru c─â avem o ╚Ťar─â absolut superb─â. Cu aceast─â ocazie am reu╚Öit s─â descop─âr zone pe care p├ón─â acum nu am reu╚Öit s─â le v─âd, s─â ajung la ele; am sim╚Ťit c─â e vacan╚Ť─â, am sim╚Ťit ospitalitate, turism la standarde europene, drept urmare ├«mi va face mare pl─âcere s─â merg ├«n vacan╚Ť─â, ├«n Rom├ónia, pe viitor. Este o modalitate ╚Öi mai simpl─â de a ajunge, mai ales c├ónd ai copii. Vara aceasta a fost mai relaxant─â, mai liber─â, am petrecut foarte mult timp al─âturi de Zian, ceea ce, cred eu, c─â este un lucru extrem de important.

image
În iunie, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, au mers câteva zile în Thassos
 • Din 29 august revine la Kanal D ÔÇťBravo, ai stil!ÔÇŁ E╚Öti preg─âtit─â pentru noi provoc─âri? Cum vor fi noile edi╚Ťii ale emisiunii? Respecta╚Ťi la film─âri distan╚Ťarea social─â ╚Öi noile reguli impuse de pandemie?

Abia a╚Ötept s─â revenim cu noi edi╚Ťii ÔÇťBravo, ai stil! CelebritiesÔÇŁ ├«n casele telespectatorilor. Pe data de 29 august, s├ómb─ât─â, de la ora 22:00, revenim ├«n casele rom├ónilor! Ne-a fost foarte dor, ╚Öi celor de acas─â le-a fost foarte dor, am sim╚Ťit asta ├«n reac╚Ťiile lor de pe social media, ├«n orice interac╚Ťiune online. Sunt foarte preg─âtit─â pentru ceea ce urmeaz─â, film─ârile au ├«nceput ╚Öi toat─â lumea e ├«ntr-o verv─â extraordinar─â. Respect─âm toate m─âsurile de precau╚Ťie impuse de aceast─â pandemie ╚Öi suntem foarte responsabili cu cei din jurul nostru ╚Öi cu noi ├«n╚Öine. Ce pot s─â spun e c─â noile edi╚Ťii <Bravo, ai stil! Celebrities!> vor fi cu r─âsturn─âri de situa╚Ťie incredibile, luptele ├«ntre concurente, vechile rivalit─â╚Ťi se ascut tot mai mult. Este continuarea unui show ce merit─â urm─ârit!

 • ╚Üi se pare mai dificil s─â filmezi acum, fa╚Ť─â de cum era ├«nainte?

Ne-am acomodat repede cu toate m─âsurile impuse ╚Öi le urm─âm cu stricte╚Ťe. E firesc s─â avem grij─â de noi ╚Öi de ceilal╚Ťi. Ne-a fost tuturor dor de film─âri ╚Öi  am a╚Öteptat  cu to╚Ťii s─â revenim ├«n platoul emisiunii. 

image
Ilinca Vandici s-a plimbat cu Moc─âni╚Ťa ├«n Bucovinafoto: Instagram
 • De ce schimb─âri ai avut tu parte ├«n aceast─â perioad─â dificil─â pentru toat─â lumea!  Ai sim╚Ťit criza? Ai avut ├«n continuare contracte de imagine? Cum a fost la tine?

Probabil c─â, la fel ca ╚Öi majoritatea oamenilor, am sim╚Ťit lipsa prietenilor din jurul meu, am sim╚Ťit lipsa apropierii de oameni, lipsa energiei care se creeaz─â ├«n momentul ├«n care stai fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â, de vorb─â cu cineva. Altfel, m-am adaptat destul de u╚Öor, am con╚Ötientizat importan╚Ťa lucrurilor care se ├«nt├ómpl─â ╚Öi necesitatea m─âsurilor care trebuie luate. ├Äntr-adev─âr, ╚Öi pe partea de business, lucrurile au ├«ncetinit pu╚Ťin, dar era normal s─â se ├«nt├ómple a╚Öa ├«n acest context. 

 • Ai lansat o linie pentru copii! Despre ce este vorba mai exact?

Este vorba despre Bioutiful kids, o linie de produse pentru bebelu╚Öi ╚Öi copii, produse non toxice, care intr─â cumva ├«n gama Bioutiful brands. S-a lucrat peste un an de zile, acestea au la baza peste 120 de cercet─âri ╚Ötiin╚Ťifice ╚Öi studii realizate pe ingrediente specifice pentru rezolvarea anumitor probleme la nivelul pielii ce apar, cu prec─âdere, la bebelu╚Öi. Sunt foarte m├óndr─â ╚Öi ├«nc├óntat─â c─â am reu╚Öit s─â lans─âm pe pia╚Ť─â aceast─â linie de produse. Zian este la fel de ├«nc├óntat ╚Öi sper din suflet ca toate mamele s─â ├«╚Öi cumpere aceste  produse, s─â le testeze ╚Öi s─â se bucure de eficien╚Ťa lor. Este vorba despre un ╚Öampon, gel de du╚Ö, lapte de baie (care c─â poate fi folosit c─â emulsie hidratant─â dup─â baie pe pielea bebelu╚Öilor ╚Öi a copiilor), dar ╚Öi o crem─â de corp pentru bebelu╚Öi. Toate sunt cu ingrediente naturale, mixate pentru pielea ╚Öi s─ân─âtatea bebelu╚Öilor ╚Öi a copiilor.

 • Ce preocup─âri ai avut pe timp de pandemie?

Am fost mam─â cu norm─â ├«ntreag─â, am petrecut extrem de mult timp al─âturi de Zian, am ├«ncercat pentru el s─â g─âsesc tot felul de jocuri ╚Öi activit─â╚Ťi care s─â ├«i men╚Ťin─â interesul aprins. M-am dedicat sut─â la sut─â, iar asta cred c─â ne-a fost de folos am├óndurora. ├Än schimb, pentru mine nu prea am mai avut timp. Tot timpul meu era ├«n compania lui Zian. Nu mi-am descoperit preocup─âri noi, dar am avut grij─â de mine, de sufletul meu, am f─âcut sport acas─â. 

 • Ce ╚Ťi-a lipsit cel mai tare ├«n perioada de izolare?

Nu mi-a lipsit neap─ârat ie╚Öitul ├«n ora╚Ö, saloanele de ├«nfrumuse╚Ťare sau cinematograful, ci mi-a lipsit apropierea dintre oameni ╚Öi relaxarea cu care puteam, p├ón─â ├«nainte de pandemie, s─â ne plimb─âm to╚Ťi liberi, peste tot. Am sim╚Ťit pu╚Ťin panica ├«n privirile oamenilor, ├«n magazine, c├ónd mergeam s─â cump─âr alimente, ╚Öi asta m-a speriat. Am ├«ncercat s─â m─â adaptez vremurilor pentru c─â asta ├«nseamn─â evolu╚Ťie: ├«ncercarea de a te adapta fiec─ârei situa╚Ťii pe care via╚Ťa ╚Ťi-o aduce ├«n cale. 

 • Cum te ├«ngrije╚Öti? Care sunt ritualurile tale de beauty de c├ónd e╚Öti m─âmic─â?

Timpul pe care mi-l dedic s-a cam redus pentru mine de c├ónd am devenit m─âmic─â. Dac─â vorbim de beauty, pe perioada pandemiei, am ├«ncercat s─â stau nemachiat─â, pentru a-mi l─âsa pielea s─â respire. Am ├«ncercat s─â g─âsesc tot felul de variante facile, pe care pot s─â mi le prepar singur─â acas─â. Am achizi╚Ťionat tot felul de aparate pentru fa╚Ť─â: unul cu care ├«mi fac demachierea ╚Öi masaj facial, altul cu care ├«mi aplic creme, tocmai pentru a-mi face ritualul c├ót mai confortabil. Cumva, m-am obi╚Önuit a╚Öa. Nu petrec ore ├«n saloanele de ├«nfrumuse╚Ťare, ci prefer ├«n 10-20 de minute s─â-mi aplic o masc─â pe fa╚Ť─â.

image
"Bravo ai stil" va reveni la Kanal D sâmbătă, 29 august
 • E╚Öti acum cea mai bun─â varianta a ta?

Cred c─â de p├ón─â acum  sunt cea mai bun─â variant─â a mea, ├«ns─â sunt convins─â c─â voi evolua ╚Öi de acum ├«nainte ╚Öi probabil c─â peste doi ani de zile voi spune c─â acela este momentul ├«n care sunt ├«n cea mai bun─â variant─â a mea. Sunt foarte mul╚Ťumit─â de cine sunt ╚Öi de cum sunt.

 • Ce ├«╚Ťi repe╚Ťi obsesiv ├«n g├ónd, la 34 de ani?

Nu-mi repet lucruri obsesiv, nu cred ├«n v├órst─â ca ├«ntr-un stop sau o frustrare a faptului c─â trece timpul, c─â ├«mb─âtr├ónim. ├Än general, sunt extrem de optimist─â, la 34 de ani m─â simt ca la 24 fizic, ├«ns─â mental ╚Öi spiritual, cu siguran╚Ť─â, mai  evoluat─â. ├Ämi place tot ce se ├«nt├ómpl─â la aceast─â v├órst─â.

 • Ai vreo dorin╚Ť─â ne├«mplinit─â ├«nc─â?

Sunt ├«mplinit─â pe toate planurile. Prin mult─â munc─â ╚Öi cu ajutorul lui Dumnezeu am reu╚Öit s─â le bifez pe toate. Am o familie frumoas─â, un copil excep╚Ťional, un job care m─â ├«mpline╚Öte  ╚Öi care ├«mi d─â toat─â satisfac╚Ťia de care am nevoie, sunt s─ân─âtoas─â. Cred c─â lucrurile arat─â destul de bine pentru mine.

image
Ilinca Vandici s-a plimbat cu Moc─âni╚Ťa ├«n Bucovina
 • Cum te ├«n╚Ťelegi cu b─âie╚Ťelul t─âu, Zian? Ce b─ât─âi de cap ├«╚Ťi d─â acum, la 3 ani?  

├Äntre mine ╚Öi Zian este o leg─âtur─â special─â, a╚Öa a fost din prima clip─â ├«n care l-am sim╚Ťit ├«n burtic─â. ├Äl ador, este o dragoste cum nu am putut crede c─â a╚Ö putea tr─âi. M─â ├«n╚Ťeleg foarte bine, comunic─âm extrem de bine, petrecem mult timp ├«mpreun─â ╚Öi suntem ata╚Öa╚Ťi. L-am ├«nv─â╚Ťat c─â eu sunt prietena lui ╚Öi el e prietenul meu, prime╚Öte felicit─âri ╚Öi recompense atunci c├ónd face lucruri bune, ├«i ofer o educa╚Ťie care s─â ├«l formeze c─â om, ├«i atrag aten╚Ťia c├ónd gre╚Öe╚Öte, ├«ns─â nu cert├óndu-l, ci explic├óndu-i care sunt posibilele finaluri, ├«n func╚Ťie de drumul pe care alege s─â ├«l urmeze. Nu a╚Ö putea spune c─â ├«mi d─â b─ât─âi de cap, este ├«ns─â extrem de energic. Ai nevoie de mult─â putere ╚Öi energie pentru a sta al─âturi de el de diminea╚Ť─â ╚Öi p├ón─â sear─â. 

 • Cum ├«╚Ťi place s─â define╚Öti rela╚Ťia cu so╚Ťul t─âu? Mai vine un copil? Cum aplana╚Ťi certurile dintre voi, dac─â exist─â? A╚Ťi avut vreodat─â momente de cump─âna ├«n rela╚Ťie?

Rela╚Ťia cu Andrei este una foarte s─ân─âtoas─â, am construit-o ╚Öi o construim ├«n continuare. Nu este un dat ╚Öi niciunul dintre noi nu ne-am luat pe cel─âlalt ca ╚Öi cum ne-am merita sau ne-am fi suficien╚Ťi, ba dimpotriv─â comunic─âm foarte mult s─â descoperim lucruri care ne plac sau nu. Avem discu╚Ťii ├«n contradictoriu pentru c─â suntem oameni ╚Öi este normal, dar de fiecare dat─â ├«ncerc─âm s─â le rezolv─âm comunic├ónd. M─â bucur c─â Zian vede rela╚Ťia asta dintre noi, este s─ân─âtos pentru b─ârbatul care se dezvolt─â ╚Öi urmeaz─â a fi. Nu ne ferim de gesturi dr─âgu╚Ťe ├«n fa╚Ťa lui, ba dimpotriv─â, nu ne ferim c─â mami ╚Öi tati au nevoie de timp pentru ei, iar Zian ├«n╚Ťelege asta. ├Äi ar─ât─âm un tablou al unei familii a╚Öa cum ar trebui s─â fie. Un copil nu, deocamdat─â. Nu ├«mi doresc ├«n acest moment. ├Äns─â niciodat─â s─â nu spui niciodat─âÔÇŽ

Citește și:

FOTO Vedetele au testat Grecia dup─â ridicarea restric╚Ťiilor. Cum s-au distrat Delia, Ilinca Vandici ╚Öi Ellie White

Ilinca Vandici, jurnal de carantin─â: ÔÇťSuntem r─âi! Eu sunt mai fraier─â c─â am ales s─â stau ├«n cas─â sau cum?ÔÇŁ

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
Tiriac
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan