INTERVIU Ilinca Vandici, secrete de familie: «Relația cu Andrei este una foarte sănătoasă»

Ultima actualizare:
Ilinca Vandici a împlinit 34 de ani pe 17 iunie
Ilinca Vandici a împlinit 34 de ani pe 17 iunie

Ilinca Vandici este o femeie împlinită! La 34 de ani se consideră cea mai bună variantă a ei. Este o mamă dedicată, o soție implicată și o profesionistă atunci când vine vorba de televiziune și de jobul ei. Pe 29 august, Ilinca revine la Kanal D, alături de colegii ei cu noi ediții “Bravo, ai stil! Celebrities”. Click! a stat de vorbă cu vedeta și a aflat detalii de culise din viața Ilincăi Vandici!

  • Click! Ilinca, cum a fost vara asta pentru tine? Te-ai limitat la vacanțele în România?

Ilinca Vandici: Da, anul acesta ne-am limitat la vacanțele în țară, dar nu mi-a părut rău, pentru că avem o țară absolut superbă. Cu această ocazie am reușit să descopăr zone pe care până acum nu am reușit să le văd, să ajung la ele; am simțit că e vacanță, am simțit ospitalitate, turism la standarde europene, drept urmare îmi va face mare plăcere să merg în vacanță, în România, pe viitor. Este o modalitate și mai simplă de a ajunge, mai ales când ai copii. Vara aceasta a fost mai relaxantă, mai liberă, am petrecut foarte mult timp alături de Zian, ceea ce, cred eu, că este un lucru extrem de important.

În iunie, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, au mers câteva zile în Thassos
În iunie, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, au mers câteva zile în Thassos
  • Din 29 august revine la Kanal D “Bravo, ai stil!” Ești pregătită pentru noi provocări? Cum vor fi noile ediții ale emisiunii? Respectați la filmări distanțarea socială și noile reguli impuse de pandemie?

Abia aștept să revenim cu noi ediții “Bravo, ai stil! Celebrities” în casele telespectatorilor. Pe data de 29 august, sâmbătă, de la ora 22:00, revenim în casele românilor! Ne-a fost foarte dor, și celor de acasă le-a fost foarte dor, am simțit asta în reacțiile lor de pe social media, în orice interacțiune online. Sunt foarte pregătită pentru ceea ce urmează, filmările au început și toată lumea e într-o vervă extraordinară. Respectăm toate măsurile de precauție impuse de această pandemie și suntem foarte responsabili cu cei din jurul nostru și cu noi înșine. Ce pot să spun e că noile ediții <Bravo, ai stil! Celebrities!> vor fi cu răsturnări de situație incredibile, luptele între concurente, vechile rivalități se ascut tot mai mult. Este continuarea unui show ce merită urmărit!

  • Ți se pare mai dificil să filmezi acum, față de cum era înainte?

Ne-am acomodat repede cu toate măsurile impuse și le urmăm cu strictețe. E firesc să avem grijă de noi și de ceilalți. Ne-a fost tuturor dor de filmări și  am așteptat  cu toții să revenim în platoul emisiunii. 


    Ilinca Vandici s-a plimbat cu Mocănița în Bucovinafoto: Instagram
Ilinca Vandici s-a plimbat cu Mocănița în Bucovinafoto: Instagram
  • De ce schimbări ai avut tu parte în această perioadă dificilă pentru toată lumea!  Ai simțit criza? Ai avut în continuare contracte de imagine? Cum a fost la tine?

Probabil că, la fel ca și majoritatea oamenilor, am simțit lipsa prietenilor din jurul meu, am simțit lipsa apropierii de oameni, lipsa energiei care se creează în momentul în care stai față în față, de vorbă cu cineva. Altfel, m-am adaptat destul de ușor, am conștientizat importanța lucrurilor care se întâmplă și necesitatea măsurilor care trebuie luate. Într-adevăr, și pe partea de business, lucrurile au încetinit puțin, dar era normal să se întâmple așa în acest context. 

  • Ai lansat o linie pentru copii! Despre ce este vorba mai exact?

Este vorba despre Bioutiful kids, o linie de produse pentru bebeluși și copii, produse non toxice, care intră cumva în gama Bioutiful brands. S-a lucrat peste un an de zile, acestea au la baza peste 120 de cercetări științifice și studii realizate pe ingrediente specifice pentru rezolvarea anumitor probleme la nivelul pielii ce apar, cu precădere, la bebeluși. Sunt foarte mândră și încântată că am reușit să lansăm pe piață această linie de produse. Zian este la fel de încântat și sper din suflet ca toate mamele să își cumpere aceste  produse, să le testeze și să se bucure de eficiența lor. Este vorba despre un șampon, gel de duș, lapte de baie (care că poate fi folosit că emulsie hidratantă după baie pe pielea bebelușilor și a copiilor), dar și o cremă de corp pentru bebeluși. Toate sunt cu ingrediente naturale, mixate pentru pielea și sănătatea bebelușilor și a copiilor.

  • Ce preocupări ai avut pe timp de pandemie?

Am fost mamă cu normă întreagă, am petrecut extrem de mult timp alături de Zian, am încercat pentru el să găsesc tot felul de jocuri și activități care să îi mențină interesul aprins. M-am dedicat sută la sută, iar asta cred că ne-a fost de folos amândurora. În schimb, pentru mine nu prea am mai avut timp. Tot timpul meu era în compania lui Zian. Nu mi-am descoperit preocupări noi, dar am avut grijă de mine, de sufletul meu, am făcut sport acasă. 

  • Ce ți-a lipsit cel mai tare în perioada de izolare?

Nu mi-a lipsit neapărat ieșitul în oraș, saloanele de înfrumusețare sau cinematograful, ci mi-a lipsit apropierea dintre oameni și relaxarea cu care puteam, până înainte de pandemie, să ne plimbăm toți liberi, peste tot. Am simțit puțin panica în privirile oamenilor, în magazine, când mergeam să cumpăr alimente, și asta m-a speriat. Am încercat să mă adaptez vremurilor pentru că asta înseamnă evoluție: încercarea de a te adapta fiecărei situații pe care viața ți-o aduce în cale. 

  • Cum te îngrijești? Care sunt ritualurile tale de beauty de când ești mămică?

Timpul pe care mi-l dedic s-a cam redus pentru mine de când am devenit mămică. Dacă vorbim de beauty, pe perioada pandemiei, am încercat să stau nemachiată, pentru a-mi lăsa pielea să respire. Am încercat să găsesc tot felul de variante facile, pe care pot să mi le prepar singură acasă. Am achiziționat tot felul de aparate pentru față: unul cu care îmi fac demachierea și masaj facial, altul cu care îmi aplic creme, tocmai pentru a-mi face ritualul cât mai confortabil. Cumva, m-am obișnuit așa. Nu petrec ore în saloanele de înfrumusețare, ci prefer în 10-20 de minute să-mi aplic o mască pe față.

"Bravo ai stil" va reveni la Kanal D sâmbătă, 29 august
"Bravo ai stil" va reveni la Kanal D sâmbătă, 29 august
  • Ești acum cea mai bună varianta a ta?

Cred că de până acum  sunt cea mai bună variantă a mea, însă sunt convinsă că voi evolua și de acum înainte și probabil că peste doi ani de zile voi spune că acela este momentul în care sunt în cea mai bună variantă a mea. Sunt foarte mulțumită de cine sunt și de cum sunt.

  • Ce îți repeți obsesiv în gând, la 34 de ani?

Nu-mi repet lucruri obsesiv, nu cred în vârstă ca într-un stop sau o frustrare a faptului că trece timpul, că îmbătrânim. În general, sunt extrem de optimistă, la 34 de ani mă simt ca la 24 fizic, însă mental și spiritual, cu siguranță, mai  evoluată. Îmi place tot ce se întâmplă la această vârstă.

  • Ai vreo dorință neîmplinită încă?

Sunt împlinită pe toate planurile. Prin multă muncă și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să le bifez pe toate. Am o familie frumoasă, un copil excepțional, un job care mă împlinește  și care îmi dă toată satisfacția de care am nevoie, sunt sănătoasă. Cred că lucrurile arată destul de bine pentru mine.

Ilinca Vandici s-a plimbat cu Mocănița în Bucovina
Ilinca Vandici s-a plimbat cu Mocănița în Bucovina
  • Cum te înțelegi cu băiețelul tău, Zian? Ce bătăi de cap îți dă acum, la 3 ani?  

Între mine și Zian este o legătură specială, așa a fost din prima clipă în care l-am simțit în burtică. Îl ador, este o dragoste cum nu am putut crede că aș putea trăi. Mă înțeleg foarte bine, comunicăm extrem de bine, petrecem mult timp împreună și suntem atașați. L-am învățat că eu sunt prietena lui și el e prietenul meu, primește felicitări și recompense atunci când face lucruri bune, îi ofer o educație care să îl formeze că om, îi atrag atenția când greșește, însă nu certându-l, ci explicându-i care sunt posibilele finaluri, în funcție de drumul pe care alege să îl urmeze. Nu aș putea spune că îmi dă bătăi de cap, este însă extrem de energic. Ai nevoie de multă putere și energie pentru a sta alături de el de dimineață și până seară. 

  • Cum îți place să definești relația cu soțul tău? Mai vine un copil? Cum aplanați certurile dintre voi, dacă există? Ați avut vreodată momente de cumpăna în relație?

Relația cu Andrei este una foarte sănătoasă, am construit-o și o construim în continuare. Nu este un dat și niciunul dintre noi nu ne-am luat pe celălalt ca și cum ne-am merita sau ne-am fi suficienți, ba dimpotrivă comunicăm foarte mult să descoperim lucruri care ne plac sau nu. Avem discuții în contradictoriu pentru că suntem oameni și este normal, dar de fiecare dată încercăm să le rezolvăm comunicând. Mă bucur că Zian vede relația asta dintre noi, este sănătos pentru bărbatul care se dezvoltă și urmează a fi. Nu ne ferim de gesturi drăguțe în fața lui, ba dimpotrivă, nu ne ferim că mami și tati au nevoie de timp pentru ei, iar Zian înțelege asta. Îi arătăm un tablou al unei familii așa cum ar trebui să fie. Un copil nu, deocamdată. Nu îmi doresc în acest moment. Însă niciodată să nu spui niciodată…

Citește și:

FOTO Vedetele au testat Grecia după ridicarea restricțiilor. Cum s-au distrat Delia, Ilinca Vandici și Ellie White

Ilinca Vandici, jurnal de carantină: “Suntem răi! Eu sunt mai fraieră că am ales să stau în casă sau cum?”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net