Viviana Sposub și George Burcea, moment incendiar la ”Bravo, ai stil”: ”Se iubesc mult de tot”

Ultima actualizare:

Viviana Sposub a avut parte de un ajutor special în prima gala a anului 2022 de la ”Bravo, ai stil”: ea a fost însoțită în platoul emisiunii Kanal D de iubitul ei, George Burcea. Momentul de dans a fost apreciat de juriu, dar și de concurente.

Viviana Sposub și George Burcea, la ”Bravo, ai stil” foto: Instagram
Viviana Sposub și George Burcea, la ”Bravo, ai stil” foto: Instagram

Tema galei de sâmbătă (2 ianuarie) din cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!” a fost cabaretul, iar concurentele au trebuit nu doar să aleagă o ținută în acest stil, dar să aibă și un mic moment de dans. Viviana Sposub a avut ajutor din partea iubitul său, George Burcea.

Într-o pereche de pantalonași scurți, cu paiete și un top, ambele negre, Viviana a dansat cu George, care a și ridicat-o în aer.

”Era să mă scape în cap la repetiții, dar uite că am reușit până la urmă. Am repetat două zile, nu ne-am imaginat că sunt atât de grele prizele astea. Am avut și unele mai dificile, pe care nu le-am ales, dar uite să ne-au ieșit bine”, a declarat Viviana, după momentul de dans.

Ținuta Vivianei Sposub nu a impresionat juriul

Dacă prizele le-au ieșit celor doi îndrăgostiți și au impresionat cu dansul și chimia lor, ținuta nu a fost chiar pe placul juriului, care i-a dat Vivianei notele 3 și 4 (din 5). Ei au spus că a fost una prea simplă și că ar fi dorit ceva mai spectaculos de la concurentă.

”Este potrivită pentru temă așa cum dacă era o gala marriage, veneai în rochie de mireasă. Îți vine bine pentru că ești frumoasă, dar ne interesează styling-ul”, a sus Maurice Munteanu. Stylistul a fost nemulțumit de cerceii în stilul anilor 80, care nu s-au potrivit cu thematic galei, dar i-a plăcut machiajul.

Raluca Bădulescu a fost însă impresionată de chimia dintre Viviana și George și, deși a recunoscut că ținuta nu a fost ieșită din comun, a arătat mai bine decât cele alese de alte concurente.

”Aștia se iubesc mult de tot, Se simte tensiunea, chimia, în platou”, a declarat Raluca.

Și Tibi Clenci a recunoscut că i-a dat nota 4, o notă mare, prin comparație cu alte ținute.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net