Scandal monstru între George Burcea, Andreea Bălan și Viviana: „Marș, du-te dracului”

Ultima actualizare:

Click! a aflat în exclusivitate că George Burcea și Andreea Bălan au avut un scandal monstru chiar în seara de marți, 4 ianuarie, după o scurtă convorbire telefonică. Sunt acuzații fără precedent pe care cei doi și le aduc. Actorul susține că are dovezi clare că a căutat-o disperat pe artistă pentru a-și vedea copiii, însă, în ultimele zile, nimeni nu i-a mai răspuns la telefon. De cealaltă parte, Andreea Bălan se apară și menționează că tatăl celor doi copii pe care îi are nu respectă programul de vizite și nu se implică suficient în creșterea celor două fetițe. În scandalul dintre cele două vedete a fost introdusă și Viviana Sposub, iubita actorului, care ar fi fost înjurată de Andreea Bălan, lucru neconfirmat de artistă.

image

Click! dezvăluie în exclusivitate un scandal monstru între Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub: „Ești o curvă”

Au început anul cu un scandal fără margini! Acuzații grave, injurii, certuri nesfârșite, reproșuri și veșnicele nemulțumiri! Deși sunt aproape doi ani de când s-au despărțit, Andreea Bălan și George Burcea sunt în continuare în cei mai nepotriviți termeni, pentru că n-au ajuns nici acum la un consens. Miercuri, 5 ianuarie, ar trebui să se pronunțe divorțul dintre artistă și fostul partener de viață, însă chiar cu o zi înainte, cu câteva ore înainte de miezul nopții, cei doi s-au certat îngrozitor, implicată în scandal fiind și Viviana Sposub, iubita actorului.

Click! dezvăluie în exclusivitate întreaga dispută care a avut loc între cei trei protagoniști. În seara de marți, 4 ianuarie, după lungi insistențe de a lua contact cu fiicele sale, George Burcea a reușit să ia legătura cu mama Andreei Bălan. Aceasta i-a răspuns după trei zile de căutări, fiind singura cu care George mai vorbește din casa artistei, pentru a putea suna și vedea cele două fiice ale sale. La scurt timp după ce actorul a început conversația cu fiica cea mică, Clara l-ar fi întrebat de Viviana Sposub, unde este și dacă este la ea, iar dacă da, să-i arate. Concurenta Bravo! Ai Stil! a intrat pe fir și a vorbit preț de câteva secunde cu fetița, moment în care ar fi intervenit, furioasă, Andreea Bălan.

Artista ar fi avut o ieșire necontrolată și i-a adresat câteva injurii Vivianei Sposub. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te  dracului”, este acuzată că ar fi spus Andrea Bălan, după ce ar fi intervenit în discuția cu iubita fostului partener de viață. Ulterior, cântăreața ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns apelurilor tatălui celor două fetițe.

Contactat de Click!, George Burcea a făcut declarații în exclusivitate pe marginea subiectului, confirmând faptul că între el și fosta parteneră de viață a fost o ceartă zdravană. De asemenea, actorul a mărturisit că nu este lăsat să-și vadă cele două fete.

George Burcea: „Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urate atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei”

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut. Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”, a declarat George Burcea, în exclusivitate, pentru Click!

Contactată de Click!, Andreea Bălan nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, însă am stat de vorbă cu mai mulți prieteni din anturajul vedetei, care au povestit mărturia artistei în întregime. Publicăm conversația dintre jurata Te cunosc de Undeva și una dintre prietenele sale bune, conversație care a ajuns în posesia Click!, trimisă pe adresa de pont web@click.ro.

Andreea Bălan: „Nu am înjurat pe nimeni, minte cu nerușinare”

1. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

2. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

3. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut.

4. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.

Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil (așa cum a văzut țoață lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil).

I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț). Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.

Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arătă lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic, îi vede foarte rar și își bagă iubita în vizitele, telefoanele cu fetele. Așa ceva nu este firesc. El trebuie să relaționeze doar el cu ele, mai ales că o face rar. ”, este ceea ce Andreea Bălan i-a  povestit bunei sale prietene, sursă credibilă Click!, despre întregul scandal dintre fiica sa și George Burcea.

George Burcea și Andreea Bălan și-au refăcut viața după despărțire

Cei doi foști parteneri de viață au avut o relație fantastică, cu multe clipuri pe Youtube, filmulețe pe rețelele de socializare și o nuntă de vis în America. Venirea pe lume a celor doi copii părea că i-a unit mai mult, mai ales că artista a trecut prin clipe grele și a fost la un pas să moară după cea de-a doua sarcină. George Burcea i-a fost alături în orice moment și părea de nedespărțit.

După ce actorul a făcut anunțul despre cartea pe care vrea să o scrie, făcând publice mărturii din viața personală, chinul prin care a trecut fiind copil, dar și alte drame de familie, cei doi au început să se certe tot mai des. Până la urmă, deși au plecat chiar și într-o vacanță exotică, Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că se despart și că divorțul bate la ușă, iar cale de împăcare nu există. Mai târziu, certurile dintre cei doi au început să fie și publice, cei doi aducându-și acuzații fie despre pensia alimentară, fie despre cum nu respectă termenii agreați la despărțire.

Una peste alta, prima care a reușit să-și refacă viața a fost Andreea Bălan, care s-a cuplat cu Tiberiu Bălan la 4 luni distanță de anunțul divorțului. Relația dintre ei a durat din primăvară 2020 până anul acesta în toamnă, când s-au despărțit definitiv.

De cealaltă parte, George Burcea și-a refăcut viața cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în show-ul Ferma, unde ambii au fost concurenți. Din septembrie 2020 și până în prezent, cei doi formează un cuplu în continuare. Concurenta Bravo! ai Stil! este foarte apropiată de fiicele Andreei Bălan, mai ales că actorul petrece timpul împreună cu acestea și partenera lui de viața.

Andreea Bălan, așa cum a menționat în declarații, nu este de acord ca discuțiile dintre tatăl lui și fetițe să se desfășoare în prezența Vivianei Sposub. George Burcea susține, însă, că și actrița l-a adus acasă pe Tiberiu Argint, care a petrecut timp cu micuțele, inclusiv la aniversările acestora, fostul iubit al vedetei apărând și în filmările publice.

Artista s-ar fi făcut clară în ceea ce privește partenerele de viață ale tatălui celor două fetițe și a cerut ca persoana cu care vor intra în contact Ella și Clara să fie căsătorită cu acesta, asta, însă, după separarea de Tiberiu.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net