Andreea Bălan și Tiberiu Argint, din nou împreună? Fotografiile care au alimentat zvonurile împăcării

9 decembrie 2021
article img
Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit în urmă cu trei luni Sursă foto: Arhivă personală

Tiberiu Argint a fost bărbatul alături de care Andreea și-a găsit liniștea după despărțirea dureroasă de actorul George Burcea. Povestea dintre ei s-a derulat cu pași repezi și a ajuns la final în mai puțin de un an de la debut. Andreea Bălan a decis să îl părăsească pe Tiberiu după ce acesta s-ar fi văzut în repetate rînduri cu o blondă misterioasă.

article img
Andreea Bălan și Sonia Argint au participat împreună la un eveniment Sursă foto: Instragram

Recent însă pe conturile personale de Instagram ale Andreei Bălan și Soniei Argint au apărut niște fotografii care dau de înțeles că relațiile tensionate dintre artistă și familia lui Tiberiu au luat o turnură mai bună. Cele două au participat la un eveniment împreună și au distribuit mai multe instantanee pe Instagram.  În fotografii, cele două sunt vesele și nu există niciun indiciu că ar exista resentimente între ele. 

 

article img
Andreea și Sonia au ieșit împreună în oraș Sursă foto: Instragram

Andreea Bălan nu a declarat nimic în mod oficial despre despărțirea de Tiberiu Argint, așadar există posibilitatea ca ruptura dintre ei să nu fie una permanentă. Pe de altă parte, apropiați ai vedetei susțin că artista nu mai ia în considerare posibilitatea unei împăcări sau a unei alte relații.

“Este foarte supărată, mai mereu tristă, mai mult, a refuzat toate avansurile bărbaților, și au fost câțiva, dar nu i-a lăsat să se apropie. Vrea să fie singură, cel puțin o perioadă”, a fost dezvăluirea făcută de un apropiat al cântăreței, potrivit Viva!