Andreea Bălan, accident la schi în Austria. Ce s-a întâmplat cu artista / VIDEO

Ultima actualizare:

În timpul vacanței la munte, Andreea Bălan a căzut de mai multe ori pe pârtie, dar vedeta s-a ridicat de fiecare dată, imortalizând evenimentul de fiecare dată, aducând zâmbetele fanilor.

andreea balan revelion png

În cadrul postării de pe Instagram a artistei, Andreea Bălan s-a imortalizat căzând pe pârtia de schi de mai multe ori, aducând un mesaj motivațional fanilor ei, îndrumându-i să nu renunțe niciodată, chiar dacă viața le pune piedici.

Andreea Bălan, gata să treacă peste orice provocare

„Neața dragalasilor! Vă invit la o porție scurtă de râs - aveți aici 2 căzături din 20. Ideea este: nu contează de câte ori cazi în viață, te ridici la loc și mergi mai departe cu mai multă ambiție și perseverență. Și după ce râdeți de mine, intrați pe youtube și vedeți noul vlog cu peripețiile din Tulum”, se arată în postarea vedetei.

Vedeta a transmis prin intermediul postării că numărul de căzături este mult mai mare decât cele văzute în filmare, dar aceasta a continuat să schieze de fiecare dată, iar greșelile pe care aceasta le-a făcut practicând sportul de iarnă au reușit să o împingă să atingă o performanță mult mai mare. 

Chiar dacă mulți s-ar fi așteptat să se amuze de greșelile Andreei Bălan, fanii acesteia i-au ținut spatele și i-au transmis că eșecul face parte din procesul de învățare, iar fiecare persoană este sortită, la un moment dat, unui eveniment de genul acesta.

„Lasă... Toți am căzut, ne-am făcut cu vânătăi... Important este să te ridici și să o iei de la capăt până îți iese”, „Ai cazut de atatea ori in viata !Ce mai conteaza ,te ridici si mergi mai departe !Felicitări!Esti un exemplu ptr multi dintre noi!”, se arată în două dintre sutele de comentarii pe care artista a reușit să le strângă la postare. 

Alte comentarii au subliniat că Andreea Bălan este o femeie puternică, mulți dintre cei ce au practicat acest sport și au căzut, au renunțat imediat la toată aventura pe care schiatul o presupune. 

„Ești curajoasă ...eu după 2 căzături am coborât fara schiuri”, se arată într-un comentariu.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net