Andreea Bălan a dat gata Instagramul cu ținuta asta

Andreea Bălan (37 de ani) a lăsat frigul din România, pe căldura din Dubai! Vedeta se află în vacanță, de unde le-a arătat fanilor mai multe fotografii inedite. Artista este într-o formă de zile mari, iar asta se poate observa cu ochiul liber. Frumoasa blondă a publicat o imagine adorabilă, alb-negru, în care apare alături de fetița sa, Clara! Îmbrăcată într-o rochie mini care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și suple, artista s-a pozat în timp ce o ajuta pe fetița ei să coboare scările, într-un resort de lux din Dubai.

Andreea Bălan este în vacanță în Dubai! Foto: Instagram
Andreea Bălan este în vacanță în Dubai! Foto: Instagram

Andreea Bălan s-a bucurat zilele acestea de vremea caldă din Dubai, acolo unde a plecat în vacanță alătri de fiicele ei pe care le are din căsnicia cu George Burcea, Clara și Ella, dar și de mama ei. Artista a publicat o serie de imagini simpatice alături de Clara. Într-una din poze, blondina a purtat o ținută care a pus pe jar inimile fanilor de pe Instagram Andreea Bălan are o siluetă de invidiat și poate purta chiar cele mai scurte și mulate ținute.

Andreea Bălan se află în Dubai alături de cele două fetițe

«Pare că o ajut pe Clarita să coboare, așa-i? Să știți că e de fapt invers, Clarita e cea mai năzdrăvană și nu are nevoie de ajutor, face cât 3 copii», a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei. Într-o altă poză, frumoasa mămică și fetița ei sunt la masă, iar micuța Clara îi stă fericită în brațe.

Andreea Bălan a făcut senzație în Dubai cu o rochie mini Foto: Instagram
Andreea Bălan a făcut senzație în Dubai cu o rochie mini Foto: Instagram

Este mama a două fetițe minunate, dar și-a păstrat silueta de puștoaică! Cântăreața se menține în formă cu mult dans, dar are și grijă la ce mănâncă. 

Despre vacanța din Dubai, Andreea Bălan le-a mărturisit fanilor de pe Instagram, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori, că a fost o experiență de neuitat. A încercat experiențe noi, a dansat prin deșert, ba chiar și-a luat inima în dinți și s-a plimbat cu ATV-ul prin nisipul din Dubai.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net