Click! a aflat ce face cu adevărat Andreea Bălan în Dubai. Nu este o simplă vacanță!

Ultima actualizare:

Andreea Bălan se afla în Dubai de o bună perioadă de timp. Click! a aflat care este motivul pentru care solista a plecat la mii de kilometri depărtare de casă la începutul anului. Nu este vorba doar despre o simplă vacanță!

image

Andreea Bălan are planuri mari pentru viitor! Frumoasa artistă se află în Dubai, iar potrivit surselor Click! motivul nu este strict legat de dorința de a se relaxa.

Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai

Artista inspectează piața imobiliară din această țară întrucât își dorește foarte mult să își cumpere un apartament. Cele de la care îl va cumpăra sunt chiar surorile Bambi, Denisa și Raluca, care încet dar sigur vor să își clădescă un adevărat imperiu în Dubai. 

Atunci când nu studiază cele mai bune oferte de pe piață, Andreea Bălan se bucură din plin de razele soarelui și nu ratează ocazia de a se fotografia în ipostaze îndrăznețe.

Andreea Bălan s-a pozat în costum de baie și și-a etalat formele îndelung lucrate la sala de sport și în cea de dans. Felicitările din partea admiratorilor au sosit imediat, iar instantaneele au fost apreciate de sute de fani! 

Denisa are succes în Dubai cu brandul ei de parfum

Denisa are un succes răsunător peste hotare datorită afacerii sale cu parfumuri, acestea fiind extrem de bine primite de către locuitorii Dubaiului, fascinați de aromele orientale pe care le au produsele Denisei. Soțul artistei este implicat în domeniul imobiliar, iar în anul 2020, cei doi au reușit să plătească avansul pentru două apartamente de lux situate aici. 

 “În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier”, a mărturisit Denisa Tănase pentru Click!

Pasionată de industria parfumeriei, Denisa Tănase s-a pus pe treabă. Întâi a făcut un curs de lux de acest gen, Summer School la ISIPCA – Paris, una dintre cele mai renumite şcoli de parfumerie din lume, înfiinţată de Guerlain. 

A avut şi un ajutor şi susţinător de nădejde, în prezenţa soțului său, omul de afaceri Mircea Brânzei. Fire ambiţioasă şi muncitoare, Denisa a reuşit acum ceva care a luat-o şi pe ea prin surprindere. 

Are propriul brand de parfumuri şi produse cosmetice pe care îl îmbunătăţeşte pe zi ce trece şi deschide magazine pe bandă rulantă, în România, dar mai ales în străinătate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net