Primele imagini din culisele noului sezon «Te cunosc de undeva». Cum se înțeleg jurații

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a făcut o surpriză fanilor pe rețelele de socializare și a împărtășit imagini în premieră, de la culisele show-ului ,,Te cunosc de undeva". Artista a publicat câteva ipostaze alături de Aurelian Temișan. 

Andreea Bălan a postat primele imagini din culisele noului sezon «Te cunosc de undeva»
Andreea Bălan a postat primele imagini din culisele noului sezon «Te cunosc de undeva»

Andreea Bălan a împărtășit fanilor pe Instagram câteva clipuri în premieră din culisele noului sezon al show-ului ,,Te cunosc de undeva". Urmăritorii vedetei au fost încântați să o vadă pe artistă alături de Aurelian Temișan. Din clipurile publicate de solistă nu a lipsit nici Ozana Barabancea, unul dintre cei mai vehemenți jurați din cadrul show-ului.

Andreea Bălan a arătat fanilor cum este atmosfera din culisele show-ului și cum se înțelege cu colegii ei. Momentele surprinse de Andreea Bălan au fost din timpul unei ședințe de redacții, la care au participat atât jurații emisiunii cât și realizatoarea show-ului. 

În clipurile postate de Andreea Bălan, fanii au putut observa că artista se simte foarte bine alături de ceilalți artiști, iar Aurelian Temișan chiar a transmis un mesaj către publicul care așteaptă sezonul al 17-lea de la "Te cunosc de undeva".

Concurenții de la ,,Te cunosc de undeva" vor face un show de zile mari

Sezonul al 17-lea din emisiunea ,,Te cunosc de undeva" va fi jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Printre artiștii care vor bucura publicul pe scena emisiunii în acest sezon, se numără Maria Buză, surorile Odagiu, Ana și Monica, dar și Jazzy Jo sau Anisia Gafton. 

Jazzy Jo și Zarug vor face un show de zile mari în cadrul emisiunii ,,Te cunosc de undeva". Cântăreața și designerul de modă se cunosc de ceva ani și îi leagă o prietenie sinceră. 

Florin Ristei și Ilona Brezoianu vor încânta telespectatorii cu un duet surpriză, prin care vor să-i surprindă atât pe jurați, cât și pe cei din fața micilor ecrane. 

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu își vor bucura fanii cu o reprezentație, iar publicul îi va vedea pe cei doi, în ipostaza de cântăreți. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net