Andreea Bălan și drama neștiută din copilărie! Artista a dezvăluit totul abia la 37 de ani

Ultima actualizare:

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Cu o carieră de 27 de ani în industria muzicală, Andreea și-a petrecut mare parte din copilărie pe scenă, iar sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde se află în ziua de astăzi nu au fost mici. 

image

Andreea Bălan a fost invitată în podcastul moderat de artistul Damian Drăghici. Solista a rememorat începutul carierei sale și a subliniat că adolescența i-a fost marcată de multe conflicte pe care le-a avut cu ambii părinți. Fiind o personalitate vulcanică, a acceptat cu greu sfaturile tatălui ei. Acum, ea realizează că de fapt acesta îi dorea binele și să obțină rezultate în domeniul muzical, a povestit Andreea. 

În timp ce tatăl ei o presa pentru a-și îmbunătăți tehnica vocală și aparițiile publice, mama Andreei își dorea ca fiica ei să se concentreze asupra studiului și să urmeze o facultate bună pentru a nu duce grija zilei de mâine. Astfel, Andreea s-a simțit prinsă la mijloc și a trăit cu teama constantă în suflet de a nu-și dezamăgi părinții. 

"A fost foarte greu să îmi împac părinții pentru că trăgeau de mine în direcții complet diferite. Acum îmi dau seama că tatăl meu nu a greșit, el doar dorea performanță", a povestit Andreea.

Mama Andreei Bălan se implică în creșterea celor două nepoțele

Solista a dezvăluit că relația pe care o are cu mama sa s-a îmbunătățit considerabil după ce au venit pe lume cele două fetițe ale Andreei și George Burcea. Mama Andreei este foarte implicată în educarea micuțelor și le face toate poftele, fiind mereu dispusă să îi acorde o mână de ajutor fiicei. Andreea se simte binecuvântată pentru că o are pe mama sa alături și că poate recupera timpul pierdut pe care nu l-a putut petrece cu ea pentru că se afla în turnee prin țară. 

"Mama se bucură acum că putem petrece timp împreună. Timp pe care nu l-am petrecut atunci când eu eram mai mică.Ea mă ajută cu fetițele. Acum am o familie mare, cu doi copii, bunici, străbunici, mi se pare fabulos!", a relatat Andreea. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net