Cine sunt concurenţii de la «Te cunosc de undeva». Noul sezon vine cu schimbări pentru vedetele din competiţie

Emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, este gata de primele filmări și telespectatorii abia așteaptă să vadă imagini de la repetiții. Click! a aflat detalii despre cel mai tare show al transformărilor, care va reveni pe micile ecrane cu sezonul al 17-lea, și care sunt poveștile celor care vor participa de dată această la emisiunea prezentată de Alina Pușcăș și Pepe și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Juraţii Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Cristi Iacob foto: Instagram
Juraţii Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Cristi Iacob foto: Instagram

Filmările noului sezon din super show-ul "Te cunosc de undeva" urmează să înceapă în jurul datei de 8 martie, chiar de Ziua Femeii. Iar noul sezon al show-ului de la Antena 1 vine cu schimbări, pentru că, de această dată, concurenţii vor participa în cuplu.

Ce echipe vor participa la “Te cunosc de undeva”

Simptica actrița și cântăreața Maria Buză va face un duet cu co-prezentoarea “Xtra Night Show”, le vom vedea pe surorile Odagiu, Ana, care a participat la “Megastar” și Monica, de la "Pariu cu viață". Monica a cântat în LaLa Band cu Alexia Țalavutis și Dima Trofim, care fac și ei o echipa frumoasă la “Te cunosc de undeva”.

Tot cuplu vor face și Jazzy Jo, care a participat la “X Factor" și Zarug, pe care publicul îl ştie de la "Asia Express". Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton vor fi şi ei o echipă, la fel ca şi Romică Țociu şi Carmen Chindris. Ultimele două cupluri din show-ul Antena 1 sunt Florin Ristei și Ilona Brezoianu şi Emi și Cuza de la "Noaptea Târziu".

Nu se ştie exact când va fi difuzat noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, dar se pare că planul este ca el să fie transmis prin luna mai.

Povestea prieteniei dintre Jazzy Jo și Zarug

Jazzy Jo, pe numele ei adevărat Ioana Sihota, este cunoscută după ce a participat la mai multe show-uri muzicale precum "Ploaia de stele", "Megstar", al doilea sezon al emisiunii “Şcoala Vedetelor” sau "X Factor". De ceva timp, colaboreză cu HaHaHa Production și multă vreme a jucat în musicalul "Mama Mia". Solista este prietenă cu Zarug, care a participat la "Asia Express", în 2019.

Jazzy Jo şi Zarug se ştiu de când au filmat pentru show-ul Pro TV, "Cânta acum cu mine", în care ea a fost unul dintre cei o sută de jurați și el a fost unul dintre cântăreți. Filmările au avut atunci în Poloia și o echipa de o sută de oameni s-a deplasat acolo, printre care și cei doi. De atunci, Jazzy Jo şi Zarug au păstrat legătură, fiind uniți datorită pasiunii pentru muzică. Iar acum, ei vor face show împreună la “Te cunosc de undeva”.   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net