Ce vedetă celebră îi ia locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva”

Ultima actualizare:

După ce prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși, a făcut o schimbare în cariera sa și s-a mutat la altă televiziune, o altă vedetă îi va lua acestuia locul. Iată despre cine este vorba!

Cine îi ia locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva” Foto: Antena 1
Cine îi ia locul lui Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva” Foto: Antena 1

Cosmin Seleşi s-a mutat la Pro TV, iar de acum în locul său ar putea prezenta un nume mare al industriei muzicale din România, alături de Alina Pușcaș. Emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, va avea un nou prezentator, nimeni altul decât Pepe! Fost concurent al show-ului, iată că de acum Pepe se va întoarce pe micile ecrane în postura de gazdă a emisiunii. 

Pepe, noul prezentator de la „Te cunosc de undeva”?

Informația s-a propagat rapid, ajungând și în presă, însă Pepe a ținut să sublinieze, totuși, că i s-a oferit postul, într-adevăr, însă nu a bătut palma momentan. Artistul a dezvăluit că i s-a propus, de asemenea, să participe din nou pe post de concurent. Rămâne de văzut ce va alege Pepe!

Da, este adevărat, sunt în discuţii cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm şi despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat şi despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuţii pentru mai multe proiecte. Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi aţi aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuţiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct nişte chestiuni”, a spus Pepe, potrivit Fanatik. 

La rândul lui, Cosmin Seleşi a recunoscut că ştia de această „mutare” potrivit căreia în scurt timp ar putea fi înlocuit de Pepe.

Când începe „Te cunosc de undeva” sezonul 17

Prezentatoarea emisiunii, Alina Pușcaș, a făcut dezvăluiri despre noul sezon care urmează la Antena 1. Emisiunea „Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane cu cel de-al 17-lea sezon, care se anunță a fi unul de neratat.

Te cunosc de undeva sezonul 17 se va filma începând cu luna ianuarie 2022, spune Alina Pușcaș. Astfel, abia în primăvara anului 2022 ar putea apărea și primele ediții pe micile ecrane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net