EXCLUSIV Pepe, primele declarații despre noua iubită: "Suntem foarte la început". Ce spune și Yasmine


    Pepe și noua iubită, Yasmine Odyfoto: arhivă personală
Pepe și noua iubită, Yasmine Odyfoto: arhivă personală

Există dragoste după divorț, iar Pepe nu s-a ascuns, așa cum fac multe vedete, ba din contră. Și-a asumat repede relația cu tânăra Yasmine Ody, cu care s-a sărutat în public, la o petrecere. Solistul, dar și frumoasa lui parteneră, au făcut primele declarații pentru Click!

Iată însă că la trei luni și jumătate de la divorț, Pepe (41 de ani) nu s-a mai ascuns cu viața lui privată și a scos-o pe noua sa cucerire în public. Mai precis, weekend-ul care tocmai a trecut, cel mai nou cuplu din showbiz și-a făcut apariția la o petrecere, într-un local de fițe din zona Herăstrău.


    Pepe și Yasminefoto: arhivă personală
Pepe și Yasminefoto: arhivă personală

Au venit însoțiți de câțiva prieteni, printre care și antrenorul lui Pepe, Alexandre Florescu, și soția acestuia, așa că atmosfera a fost suficient de prietenoasă astfel încât Yasmine și Pepe să dea frâu liber sentimentelor. S-au ținut în brațe, s-au fotografiat și s-au sărutat cu foc, semn că dragostea dintre ei este mare și destul de serioasă, din moment ce Pepe a postat pe pagina sa de Instagram filmulețe cu dovada relației.

Pepe: "Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine"

Contactat de ziarul Click! artistul a confirmat relația. "Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc", a declarat Pepe pentru Click!

Yasmine: "Eu nu am de ce să îmi fac reclamă"

Yasmine a fost la fel de reținută și l-a lăsat pe Pepe să fie purtătorul de cuvânt din cuplu. "Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă", a declarat pentru Click! frumoasa Yasmine, care seamănă izbitor cu fosta soție a artistului, Raluca Pastramă. Înalte amândouă, brunete, părul lung și cu trăsături aproape identice ale chipului. Deunăzi, celebrul cântăreț a spus că nu ar exclude o a nouă căsătorie dacă ar întâlni femeia potrivită, așa că cine știe cum îl convinge Yasmine să o ducă și pe ea la altar.

Cine e Yasmine Ody, noua iubită a lui Pepe

Yasmine are 26 de ani, este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Condică, așa că tânăra și-a deschis un salon de make-up în Giurgiu, dar și oferă ședințe de machiaj și la domiciliul clientei/clientului, pe un preț de 100 de euro. Se pare că așa au reușit să îl cunoască pe Pepe. Însă nu se știu dacă ieri, de azi, ci de pe vremea când era însurat. Mai precis, din 2017, când l-a machiat pe latino-lover pentru videoclipul piesei "Sentimente Intense".

Citește și:

Pepe s-a afișat cu noua iubită și e foarte îndrăgostit. Cine e Yasmine Ody și cum l-a cunoscut pe solist

Cum s-au înțeles Pepe și Raluca la divorț, legat de copii și de avere! Primele declarații despre presupusa infidelitate

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png