Alina Pușcaș, îndrăgostită ca în prima zi de medicul Mihai Stoenescu. I-a declarat iubirea în văzul tuturor

Ultima actualizare:

Alina Pușcaș iubește la fel de intens ca în prima zi. Recent, ea și medicul stomatolog Mihai Stoenescu au împlinit șapte ani de relație, prilej cu care prezentatoarea i-a transmis un mesaj duios. 

Alina Pușcaș are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său Sursă: arhivă personală
Alina Pușcaș are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său Sursă: arhivă personală

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. De șapte ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar fotografiile de familie sunt nelipsite de pe contul de Instagram al frumoasei prezentatoare. 

Zilele trecute, cuplul a împlinit șapte ani de relație, iar Alina i-a transmis public un mesaj duios de dragoste. ”Acum 7 ani mă îndrăgosteam iremediabil de tine… Happy 7 years together! Mulțumesc pentru tot, prințul meu! Sper că următorii 7 vor fi la fel”, este descrierea făcută postării în care Alina a publicat mai multe poze frumoase cu ei doi.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au trei copii

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru prima dată în anul 2015. Atunci vedeta a adus pe lume primul ei copil, pe Alexandru, urmând ca doi ani mai târziu, an în care a spus și cel mai sincer ”DA”, să nască pentru a doua oară. În 2017 Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au devenit și părinți de fetiță, Melissa Antonia, venind pe lume și bucurându-i foarte mult.

În anul 2019, frumoasa vedetă de la Antena 1 a anunțat că este pentru a treia oară mamă. În luna august a anului, diva adus-o pe lume și pe Iris, cel de-al treilea copil pe care-l are cu stomatologul Mihai.

Alina a dezvăluit secretul unei relații fericite

Alina a dezvăluit care este secretul unei căsătorii fericite. Potrivit acesteia cel mai important element dintr-o relație este comunicarea sinceră, precum și respectul reciproc. 

Mă susține. Îi place foarte mult ceea ce fac. Cred că a fost puțin șocat, nu credea că arăt așa. Eu aș avea tendința să zic că este mai frumos din momentul în care ne-am luat. Deși nu mai suntem doar noi doi, ci o familie.

Noi încercăm să dăm un exemplu familiei noastre și copiilor. Vrem ca ei să crească în afecțiune și dragoste. Să vadă că mami și tati se iubesc”, a povestit Alina.

image
image
image
image
image
image
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net