Alina Pușcaș, îndrăgostită ca în prima zi de medicul Mihai Stoenescu. I-a declarat iubirea în văzul tuturor

Alina Pușcaș iubește la fel de intens ca în prima zi. Recent, ea și medicul stomatolog Mihai Stoenescu au împlinit șapte ani de relație, prilej cu care prezentatoarea i-a transmis un mesaj duios. 

image
Alina Pușcaș are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său Sursă: arhivă personală

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. De șapte ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar fotografiile de familie sunt nelipsite de pe contul de Instagram al frumoasei prezentatoare. 

Zilele trecute, cuplul a împlinit șapte ani de relație, iar Alina i-a transmis public un mesaj duios de dragoste. ”Acum 7 ani mă îndrăgosteam iremediabil de tine… Happy 7 years together! Mulțumesc pentru tot, prințul meu! Sper că următorii 7 vor fi la fel”, este descrierea făcută postării în care Alina a publicat mai multe poze frumoase cu ei doi.

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au trei copii

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru prima dată în anul 2015. Atunci vedeta a adus pe lume primul ei copil, pe Alexandru, urmând ca doi ani mai târziu, an în care a spus și cel mai sincer ”DA”, să nască pentru a doua oară. În 2017 Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au devenit și părinți de fetiță, Melissa Antonia, venind pe lume și bucurându-i foarte mult.

În anul 2019, frumoasa vedetă de la Antena 1 a anunțat că este pentru a treia oară mamă. În luna august a anului, diva adus-o pe lume și pe Iris, cel de-al treilea copil pe care-l are cu stomatologul Mihai.

Alina a dezvăluit secretul unei relații fericite

Alina a dezvăluit care este secretul unei căsătorii fericite. Potrivit acesteia cel mai important element dintr-o relație este comunicarea sinceră, precum și respectul reciproc. 

Mă susține. Îi place foarte mult ceea ce fac. Cred că a fost puțin șocat, nu credea că arăt așa. Eu aș avea tendința să zic că este mai frumos din momentul în care ne-am luat. Deși nu mai suntem doar noi doi, ci o familie.

Noi încercăm să dăm un exemplu familiei noastre și copiilor. Vrem ca ei să crească în afecțiune și dragoste. Să vadă că mami și tati se iubesc”, a povestit Alina.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg