Andreea Bălan și George Burcea nu-și mai vorbesc deloc. «M-a blocat de doi ani!»

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat recent, după ce în urmă cu doi ani au decis să pună capăt relației. Acum cei doi sunt în proces pentru custodia copiilor.

andreea balan george burcea deschidere jpeg

Recent, actorul a dezvăluit pentru Fanatik.ro că nu mai păstrează legătura deloc cu Andreea Bălan, însă acest lucru nu i se pare normal.

''În ultimii doi ani de zile am avut maximum două discuții cu Andreea, și acelea scurte. Eu nu vorbesc cu Andreea pentru că Andreea m-a blocat de doi ani. Relația pe care eu o am cu fetele se întreține prin bunică, prin mama Andreei. Când merg să iau copiii, îi iau doar în prezența bunicii sau a bonei sau bonelor, iar când îi duc înapoi, la fel. Eu nu vorbesc cu Andreea, deși mi s-ar fi părut normal să întreținem o legătură. Am vorbit cu ea pe contul mamei Andreei”, a declarat actorul.

stanga
dreapta
George Burcea face noi dezvăluri despre divorțul de Andreea Bălan  jpeg
george burcea jpeg
George Burcea, alături de solista de la Like Chocolate png
andreea balan george burcea jpeg
Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu din var alui 2015 jpeg
andreea balan george burcea jpeg
George Burcea și Viviana Sposub, protagoniștii unui sărut la emisiunea "Ferma" jpeg

George Burcea a vorbit deschis despre întâmplările din ultima perioadă, dar a recunoscut și că a fost afectat de toată meditiatizarea privind greșelile făcute. Actorul a dezvălut că este testat periodic dacă a consumat droguri.

Din păcate s-a mediatizat foarte mult că Burcea este bețiv și drogat. Lumea nu știe faptul că eu, în ultimii doi ani, o dată la săptămână, la lună, de câte ori mi s-a cerut, eu am fost testat de droguri. Având în vedere că am avut două procese, eu nu aveam cum să fac lucrul acesta. În primul rând, nu îmi doresc să fac asta, am făcut o greșeală.

NU eram dependent, să le fac în continuare. Și, cel mai important, eu am nevoie să am copiii aproape. Ce om normal la cap ar putea să repete o asemenea greșeală, să se drogheze în continuare? S-a propagat doar punctul de vedere al fostei, că eu sunt drogat și bețiv. Fără să se știe că eu sunt testat des”, a mai spus George Burcea.

George Burcea: ”Am greșit grav, îmi asum lucrul ăsta”

De asemenea, George Burcea a povestit și motivele pentru care a decis să folosească substanțele interzise.

Atunci a fost o greșeală pe care o regret foarte sincer. A fost un moment dificil, a fost cearta cu Andreea, toată nebunia cu copiii, cu Poliția care venise la noi în acea seară. Am avut o scăpare, iar eu, atunci, așa am crezut că ar fi o scăpare. Am greșit grav, îmi asum lucrul ăsta, plătesc pentru acest lucru și îmi pare rău. Dar nu se va mai întâmpla. Și cred că fiecare om face, de-a lungul vieții, greșeli pe care le regretă amarnic”, a explicat el.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în martie 2020. Fostul cuplu s-a căsătorit civil în august 2019 și religios în luna următoare. Cei doi au împreună două fiice, Ella Maya  și Clara Maria. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp