Andreea Bălan și George Burcea nu-și mai vorbesc deloc. «M-a blocat de doi ani!»

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat recent, după ce în urmă cu doi ani au decis să pună capăt relației. Acum cei doi sunt în proces pentru custodia copiilor.

andreea balan george burcea deschidere jpeg

Recent, actorul a dezvăluit pentru Fanatik.ro că nu mai păstrează legătura deloc cu Andreea Bălan, însă acest lucru nu i se pare normal.

''În ultimii doi ani de zile am avut maximum două discuții cu Andreea, și acelea scurte. Eu nu vorbesc cu Andreea pentru că Andreea m-a blocat de doi ani. Relația pe care eu o am cu fetele se întreține prin bunică, prin mama Andreei. Când merg să iau copiii, îi iau doar în prezența bunicii sau a bonei sau bonelor, iar când îi duc înapoi, la fel. Eu nu vorbesc cu Andreea, deși mi s-ar fi părut normal să întreținem o legătură. Am vorbit cu ea pe contul mamei Andreei”, a declarat actorul.

George Burcea a vorbit deschis despre întâmplările din ultima perioadă, dar a recunoscut și că a fost afectat de toată meditiatizarea privind greșelile făcute. Actorul a dezvălut că este testat periodic dacă a consumat droguri.

Din păcate s-a mediatizat foarte mult că Burcea este bețiv și drogat. Lumea nu știe faptul că eu, în ultimii doi ani, o dată la săptămână, la lună, de câte ori mi s-a cerut, eu am fost testat de droguri. Având în vedere că am avut două procese, eu nu aveam cum să fac lucrul acesta. În primul rând, nu îmi doresc să fac asta, am făcut o greșeală.

NU eram dependent, să le fac în continuare. Și, cel mai important, eu am nevoie să am copiii aproape. Ce om normal la cap ar putea să repete o asemenea greșeală, să se drogheze în continuare? S-a propagat doar punctul de vedere al fostei, că eu sunt drogat și bețiv. Fără să se știe că eu sunt testat des”, a mai spus George Burcea.

George Burcea: ”Am greșit grav, îmi asum lucrul ăsta”

De asemenea, George Burcea a povestit și motivele pentru care a decis să folosească substanțele interzise.

Atunci a fost o greșeală pe care o regret foarte sincer. A fost un moment dificil, a fost cearta cu Andreea, toată nebunia cu copiii, cu Poliția care venise la noi în acea seară. Am avut o scăpare, iar eu, atunci, așa am crezut că ar fi o scăpare. Am greșit grav, îmi asum lucrul ăsta, plătesc pentru acest lucru și îmi pare rău. Dar nu se va mai întâmpla. Și cred că fiecare om face, de-a lungul vieții, greșeli pe care le regretă amarnic”, a explicat el.

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în martie 2020. Fostul cuplu s-a căsătorit civil în august 2019 și religios în luna următoare. Cei doi au împreună două fiice, Ella Maya  și Clara Maria. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net